Adrian Enache a dezvăluit care este cea mai mare slăbiciune a sa: „A devenit un drog pentru mine”

Adrian Enache este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, care se poate mândri cu succes și în plan personal. Cântărețul are o familie de nota 10, iar de curând acesta a devenit și bunic, după ce fiica sa, Diana , a adus-o pe lume pe micuța Maria Ilinca.

26 apr. 2024, 12:50
Adrian Enache a dezvăluit care este cea mai mare slăbiciune a sa: „A devenit un drog pentru mine”
Adrian Enache a dezvăluit care este cea mai mare slăbiciune a sa

Adrian Enache și-a botezat nepoțica, pe Maria Ilinca, iar la eveniment au participat toate persoanele dragi lor. Multe nume cunoscute au fost pe lista de invitați, iar artistul a făcut un show de milioane la eveniment.

„A fost un spectacol extraordinar, nicidecum nu a semănat cu a fi un botez. Toată lumea a spus că nu a mai văzut așa ceva. Am lăcrimat la botez pentru că este un dar de la Dumnezeu. Au venit și invitați din Londra și s-au bucurat de un spectacol de excepție. Au venit și colegii mei care au participat benevol la acest eveniment.

Am avut și juriul de la Te Cunosc de Undeva, a fost și Aurelian Temișan. Din America a venit prietenul meu Vali Vijelie. În perioada primăverii, obișnuiam să fim în America și eu, și el și fiica mea, Diana. Dar am lipsit din turneele americane, așa că a venit el.

A fost Marius Lăcătuș prezent. Romică Țociu și Cornel Palade au făcut un spectacol de zile mari. Ionuț Galani a venit de la Constanța, am avut acoperite toate genurile muzicale”, a declarat Adrian Enache, pentru Cancan.ro.

Citește și: Adrian Enache, show la botezul nepoatei Maria Ilinca. Fiica artistului are o relaţie de patru ani cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Artistul este topit după nepoțica lui și spune că în acest moment este singura lui slăbiciunea.

„Dacă mi-ar fi spus cineva că o să o iubesc pe nepoțica mea, Maria Ilinca, mai mult decât pe proprii copii, pe David și pe Diana, zâmbeam în colțul gurii. Apoi mi-am dat seama că cei care mi-au spus acest lucru, aveau perfectă dreptate. A devenit un drog pentru mine, dacă nu o văd sau nu o aud zilnic, nu îmi este bine” , a mai spus Adrian Enache.

Citește și: Iuliana Marciuc a dezvăluit de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache. „Cel mai greu era de sărbători”

Diana, fiica artistului, cântă și ea, iar de cele mai multe ori apare alături de tatăl său pe scenă.

„Mă bucur că parcă vine din zona noastră  artiștilor. Are niște triluri foarte frumoase la cele șapte luni ale ei, deja începe să cânte. Mai în glumă,mai în serios, am spus că o pun la treabă și o să facem un spectacol trei generații. O să facem la fel cum face Ștefan Bănică, numai că, din păcate, pe tatăl lui îl vedem doar pe video-wall. Pe Diana și pe micuța Maria-Ilinca o să le vedem live alături de bunicuțul rock-and-roll, Adrian Enache. Spectacolul va fi regizat de David care s-a dus în zona filmului. 

Ce-ți poate dărui mai mult Dumnezeu? Eu mă consider cel mai bogat om de pe Pământ. L-am sunat pe Elon Musk să-i spun că sunt mai bogat decât el” , a mai spus artistul.