ALEGERI LOCALE 2020. Marcel Ciolacu la ieşirea de la urne: „Azi nu alegem oameni politici şi doctrine. Azi alegem gospodari”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a votat la Buzău. Preşedintele PSD a declarat că procesul de votare a fost organizat ireproşabil şi este de părere că pandemia nu va vicia rezultatele votului.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 05:29
ALEGERI LOCALE 2020. Marcel Ciolacu la ieşirea de la urne: „Azi nu alegem oameni politici şi doctrine. Azi alegem gospodari”

Marcel Ciolacu a declarat la ieşirea din secţia de votare că perioada umilinţei faţă de copii, părinţi şi bunici ia sfârşit în România. 

Sunt ferm convins că şi bucureştenii azi vor alege continuitatea şi oamenii care le-au fost alături în această perioadă dificilă şi îi vor vota pe cei care au realizări şi care nu fac promisiuni. Cred că perioada umilinţei faţă de medici, profesori, copii, părinţi, bunici azi să ia sfârşit în România.

Îi indemn pe români să iasă la vot pentru că azi îşi aleg în primul rând gospodarii oraşelor şi ai judeţelor, azi nu alegem oameni politici şi doctrine, ci continuitate şi siguranţă. Eu sper ca adversarii politici să nu vicieze rezultatul votului„, a declarat Marcel Ciolacu la ieşirea de la urne. 

Citeste si Dan Tudorache: Am votat cu gândul că în următorii 4 ani cetăţenii o vor duce mult mai bine

ALEGERI LOCALE 2020. Prezenţa la vot la ora 9.00. Au votat deja 789.481 de persoane, ceea ce înseamnă 4,31% prezența la urne. 

La precedentele alegeri locale, până la ora 9 votaseră 4,29% dintre alegători, iar în Bucureşti 2,3%.