Alexandra Dinu a reacționat dur! Îl face praf pe Bobby Păunescu, după ce s-a scris că acesta ar fi filmat-o în timp ce dormea, în vila lui din Positano

Alexandra Dinu a reacționat dur, la scurt timp după ce Bobby Păunescua ar fi filmat-o în pat, în vila lui din Positano. S-a zvonit că cei doi ar avea o relație, însă vedeta a negat acest lucru. Mai mult, spune că nu ea este în acele imagini, ci o altă femeie.

22 aug. 2023, 22:58
Alexandra Dinu a reacționat dur! Îl face praf pe Bobby Păunescu, după ce s-a scris că acesta ar fi filmat-o în timp ce dormea, în vila lui din Positano
Alexandra Dinu a reacționat dur! Îl face praf pe Bobby Păunescu

Alexandra Dinu a reacționat dur, după ce, recent, omul de afaceri a filmat o femeie blondă, în patul său la prima oră a dimineții, acoperită de așternut. Mulți au scris că ar fi Alexandra Dinu, având în vedere că se află în vacanță împreună. Este cunoscut faptul că milionarul, care este și regizor, adoră să-și filmeze iubitele în diferite ipostaze.

Alexandra Dinu a reacționat dur

Actrița a luat foc și reacționat pe rețelele sociale, acolo unde a scris un mesaj, în care neagă faptul că ar avea o relație amoroasă cu Bobby Păunescu. Mai mult, se declară dezamăgită că regizorul, pe care îl considera un bun și vechi prieten, a lăsat să se interpreteze aceste lucruri.

Citește și: De ce au divorţat, de fapt, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu: „Simțeam o senzație de sufocare”

În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu, și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni. Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.

Repet. Între mine si Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede si al carui nume l-am aflat ulterior. Numele ei nu am să il fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la privacy.

Sunt dezamăgită de lipsa de profesionalism a presei care mi-a asociat numele, fără nicio urmă de dubiu, cu o fotografie în care apare această femeie blondă, speculând că ar fi vorba despre mine și construind astfel o poveste care nu are nicio bază reală, fiindu-mi încălcat astfel dreptul la imagine.

Dacă aș fi avut o relație amoroasă cu Bobby Păunescu nu ar fi fost nevoie nici să ascund acest lucru și nici să îl neg. Aceste articole nefondate și preluate de toată presa fără sa mi se ceară măcar un punct de vedere sunt abuzive și îmi aduc atingere imaginii mele publice”, a scris Alexandra Dinu pe rețelele sociale.