Alexandru Arșinel, dat uitării de colegii de breaslă. Ce s-a întâmplat la parastasul de un an al regretatului actor: „Nu au fost prieteni din lumea artiștilor”

A trecut un an de la trecerea în neființă a renumitului actor Alexandru Arșinel. Cei doi fii i-au organizat pomana de un an de zile.

02 oct. 2023, 19:11
Alexandru Arșinel, dat uitării de colegii de breaslă. Ce s-a întâmplat la parastasul de un an al regretatului actor: „Nu au fost prieteni din lumea artiștilor”
A trecut un an de la moartea lui Alexandru Arșinel

La 29 septembrie, s-a împlinit un an de la moartea lui Alexandru Arșinel, iar fiii săi i-au organizat parastasul. Copiii actorului au fost dezamăgiți de faptul că la pomană au participat doar rudele apropiate și actorul Vasile Muraru, singurul dintre foștii colegi de breaslă ai artistului.

Citește și: Ce se întâmplă cu vila lui Alexandru Arșinel de pe litoral. Imobilul a fost prădat de hoți în repetate rânduri

„Parastasul l-am organizat de sâmbătă trecută. Trebuia să-l facem înainte de împlinirea de 1 an. Adică dacă 29 a picat vineri, trebuia să-l face cu o săptămână înainte. Parastasele se țin sâmbăta. Nu au fost prieteni din lumea artiștilor, au fost doar cei pe care i-am chemat noi în mod expres. Singurul care a fost, a fost Vasile Muraru de la teatru.

Mergem înainte pentru că altceva nu avem ce să facem. O să continuăm să respectăm numele pe care îl purtăm și să ne comportăm la fel cum ne-am comportat și până acum. Adică nu ne-a știut nimeni niciodată, nu am făcut probleme. Le avea el și așa pe alte lui și nu trebuia să-i mai facem și noi alte probleme. Pe linia aceasta o să mergem.

Nepoții văd că se țin de treabă, nepoata cea mare, Maria, a intrat anul acesta la Arhitectură și Adrian este la liceul în clasa a X-a, iar al meu ne pregătim pentru Evaluarea Națională de la anul. Deci cu asta ne ocupăm acum, cu copii, să îi vedem bine”, a declarat Cristian Arșinel, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ultima apariție a Marilenei, soția lui Alexandru Arșinel, înainte de trecerea sa în neființă. Când și unde a fost văzută consoarta uriașului actor

Recent, s-a vehiculat că se va organiza un spectacol în memoria lui Alexandru Arșinel. Cei doi copii ai săi susțin că nu știu nimic despre asta.

„Nu știm nimic, noi nu am avut cum să ne ocupăm și de asta. Mama mea a împlinit trei luni de când s-a dus acum în septembrie. Deci nu, nu am avut cum să ne ocupăm noi și nici nu știu pe altcineva care să se fi ocupat. În primul rând, asta trebuie să vină și din partea celui care dorește să organizeze, pentru că noi nu ne permitem să organizăm așa ceva”, a mai explicat Cristian Arșinel.