Alina Sorescu, dezvăluiri disperate după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Suntem vinovați de alegerile făcute”

Alina Sorescu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din viața ei, fiind implicată într-un divorț extrem de dur, dar și într-o luptă acerbă pentru custodia copiilor.

14 mart. 2024, 19:26
Alina Sorescu, dezvăluiri disperate după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Suntem vinovați de alegerile făcute”
Alina Sorescu, dezvăluiri disperate după despărțirea de Alexandru Ciucu: „Suntem vinovați de alegerile făcute”

Alina Sorescu a vorbit deschis despre iubire, dar și despre alegerile greșite pe care, uneori, le facem în dragoste. Ea și-a spus oful cu ajutorul unei piese pe care a lansat-o recent.

Deși în viața personală are parte numai de piedici și provocări, având în vedere divorțul de Alexandru Ciucu și lupta extrem de dură pentru custodia fetițelor, în plan profesional lucrurile par să se lege foarte bine. Vedeta reușește să lanseze piesă după piesă și toate par să fie inspirate din evenimentele triste prin care a trecut în ultima perioadă.

Citește și: Alexandru Ciucu vorbește despre iubire după divorțul de Alina Sorescu: „De dragul copiilor, putem face absolut orice”

După succesul cu melodia „În numele iubirii”,  Alina Sorescu își încântă, din nou, fanii cu o nouă piesă care atinge corzile sensibile. Intitulată „Te rog nu uita”, piesa Alinei  transmite un mesaj profund și necesar, într-o lume agitată și mereu în mișcare.

„Într-o lume în care ne îndreptăm adesea atenția spre ceilalți, se întâmplă să uităm de noi. „Te rog nu uita” vine ca un ecou al acestei realități, invitându-i pe ascultători să își amintească că prioritățile personale și iubirea de sine nu ar trebui să fie niciodată neglijate.  Piesa este un imn al încrederii în sine și al iubirii de sine, care răsună în inimile tuturor celor care se simt uneori pierduți în agitația vieții, nu își ascultă inima și se simt vinovați pentru alegerile făcute”, a declarat Alina Sorescu.

Compusă de Anastasia Sandu și Alex Matthew, produsă de Adrian Iordan în studiourile GreenEye Music, melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Andrei Brânză. Filmarea a fost realizată la înălțime, pe unul dintre cele două turnuri-gemene City Gate Towers din Piața Presei Libere.

În această primăvară, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au o nouă înfățișare la tribunal, în procesul de divorț, care trenează de doi ani de zile. În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (47 de ani) dețin custodie comună. Instanța a decis ca fetițele să stea cu tatăl lor două weekend-uri pe lună și alte două zile în timpul săptămânii.

Citește și: Alexandru Ciucu rupe tăcerea! Adevărul despre Alina Sorescu a ieșit la iveală. ”Nu puteam nici să plâng”