Anamaria Prodan are o datorie uriașă. Impresara a anunțat ce are de gând să facă: „Am o promisiune făcută. Nu voi minți niciodată”

Anamaria Prodan a vorbit despre datoria morală pe care o are față de români, de când s-a implicat în politică.

14 feb. 2023, 10:13
Anamaria Prodan are o datorie uriașă. Impresara a anunțat ce are de gând să facă: „Am o promisiune făcută. Nu voi minți niciodată”
Anamaria Prodan a vorbit despre datoria pe care și-a asumat-o

Anamaria Prodan este nevoită să ducă mai departe misiunea politică a partidului fără aliatul său, Codrin Ștefănescu, care a trebuit să se retragă din motive de sănătate. Ea promite că va face România să fie o țară mai bună, fiind foarte mândră de activitatea ei.

„Merg mai departe, rămân în partid. Codrin e președinte de onoare, iar președintele partidului e Liviu Pop. Vreau să continui ideile de viață trainice în care mama mea a crezut, idei de viață pe care le-a respectat și promovat. Demnitate, corectitudine, mândrie, educație! Așa trebuie să se prezinte neamul românesc!

Mama mea știu că este foarte, foarte mândră și de acolo de unde este se uită la mine la Alianța pentru Patrie unde cu siguranța se regăsea, la Codrin Stefănescu pe care l-a iubit nebunește și se roagă să facem din România ceea ce a început ea cu atâta putere și anume a conserva tradițiile populare, de a nu ne pierde identitatea națională, de a ne mândri cu așezământul tradițional, de a ne promova folclorul, rădăcinile. Am o promisiune făcută românilor. Nu voi minți niciodată. Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro.

Citește și: Fiica Anamariei Prodan a dat SUA pentru România. Ce planuri are Sarah Dumitrescu după intervenția chirurgicală: „A primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari”

Codrin și Anamaria Prodan au fost împreună

Codrin Ștefănescu a mărurisit că el și Anamaria au fost împreună între 1995 și 1996, relația fiind susținută de familiile lor. Cei doi s-au despărțit rapid deoarece nu se înțelegeau, dar după mai mulți ani au ajuns să fie prieteni buni.

„Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene.

Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită”, a declarat Codrin Ștefănescu, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Anamaria Prodan face furori cu noul bolid, pe străzile din Bucureşti. Conduce o adevărată bijuterie

Prodanca, atacuri constante la adresa lui Laurențiu Reghecampf

La finalul anului trecut, impresara a avut să îi reproșeze, din nou, câteva lucruri fostului ei soț. Reghecampf trăiește în prezent în Azerbaijan alături de Corina Caciuc și băiețelul lor.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a mai spus Anamaria Prodan.