Anamaria Prodan, despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri aduse lui Reghecampf. „L-am învățat: nu ai voie să te aibă cineva la mână … „

Anamaria Prodan a vorbit la GSP despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri care i-au fost aduse lui Laurențiu Reghecampf în timpul în care acesta activa ca fotbalist.

02 dec. 2022, 12:56
Anamaria Prodan, despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri aduse lui Reghecampf. „L-am învățat: nu ai voie să te aibă cineva la mână … „

Anamaria Prodan a declarat, la GSP, că ea întotdeauna i-a spus lui Reghe că „noi nu trăim din fotbal” şi că l-a învăţat ca niciodată nimeni să nu-l aibă la mână cu nimic.

„Am făcut totul pentru el. Dar nu am încălcat regulamente, nu am mers în zona cu iz penal. Am abilitatea să evit zona asta, fiind și avocat de meserie. Aveam 4 copii acasă, nu voiam să mă vadă cu cătușe. Am hotărât acasă exact așa: «Noi nu trăim din banii din fotbal. Pe mine mă interesează să ajungi mare, să nu avem legătură și treabă cu nimeni».

Citeşte şi: Anamaria Prodan, atac zdrobitor la adresa lui Reghecampf : ”Ce să facă unul de 49 de ani cu una de 29 de ani? O să-i schimbe ea plosca?”

Nu am știut că soțul meu îmi fură banii, că soțul meu construiește afaceri femeilor ușoare din România. Nu credeam, chiar dacă îmi spunea și Gigi Becali. Nu voiam să cred așa ceva, eu mi-am respectat și iubit soțul. Nu am știut niciodată partea aceasta a lui Reghecampf (n.r. referitoare la posibile blaturi pentru pariuri). Nu l-am lăsat niciodată. L-am învățat: «Nu ai voie să te aibă cineva la mână. Nu ai voie să vorbești cu cineva, să iei bani de la jucători». Așa i-am învățat pe toți, nu doar pe el. Habar nu am dacă a jucat.

Când Cornel Dinu spunea: «Eu te-am scos cu mâna mea», eu îl întrebam: «Mă, e adevărat?» Iar Reghecampf zicea: «Nuuu, e nebun. Nu vezi că e senil?»”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a luat foc după ce Poliţia a decis că Reghecampf nu i-a furat banii, ceasurile și bijuteriile. „La vremea potrivită, va înapoia jumătate!”

 

Anamaria Prodan a sărbătorit divorţul de Reghecampf cu lăutari. „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!”

Anamaria Prodan a sărbătorit în stil mare noul statut de femeie liberă. Chiar dacă nu intrase în posesia actelor de divorț, care s-a pronunţat, în 19 noiembrie, impresara a ieşit să sărbătorească despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, împreună cu cei mai apropiați prieteni, la un local din Buftea. „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!”, a strigat Anamaria Prodan.