Anamaria Prodan trăiește într-un basm! Se declară cea mai împlinită femeie din lume: „Radiez. Sunt fericită.”

Anamaria Prodan a lăsat în urmă toate problemele trecutului și se pare că a uitat și de Laurențiu Reghecampf. Aceasta trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste care a transformat-o în cea mai fericită femeie.

23 mart. 2023, 09:34
Anamaria Prodan trăiește într-un basm! Se declară cea mai împlinită femeie din lume: „Radiez. Sunt fericită.”

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată! Agenta FIFA a declarat că este cu adevărat o femeie fericită. După luni de zile în care a fost în centrul unui scandal major, generat de despărțirea de Laurențiu Reghecampf, a venit și rândul ei să se bucure de viață. Aceasta a reușit să își găsească bucuria și mângâierea în brațele unui bărbat, care o face să zâmbească în fiecare zi!

Citește și: Anamaria Prodan: „Pentru noi a fost un vis urât, s-a terminat. Domnul Reghecampf a cerut și acest lucru judecătorilor”

Impresara sexy a reușit să își găsească un bărbat potrivit pentru ea, iar noua relație o face să fie în al nouălea cer! Cu toate că Anamaria Prodan nu a vrut să dezvăluie cine este noul iubit, aceasta a declarat că radiază de fericire și că astrele s-au aliniat în sfârșit și pentru ea.

„Mă simt foarte bine și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru tot ce mi-a dat. Acum mă concentrez pe viața mea, pe copiii mei, pe afacerile mele și toate se aliniază așa. Toate planetele s-au aliniat pentru mine și familia mea. Pe plan sentimental, radiez. Sunt fericită. Pacea s-a instalat.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan le-a prezentat copiilor noul iubit

Copiii Anamariei Prodan l-au cunoscut deja pe bărbatul care reușește să o bucure și să o liniștească pe impresară. Aceasta a primit și din partea lor reacții cât se puate de bune, ceea ce a cnvins-o de faptul că a făcut o alegere potrivită. Agenta FIFA a explicat că nu ar fi putut și nici nu ar fi vrut să le ascundă copiilor detaliile din viața ei, deoarece au o relație cât se poate de transparentă, care se bazează pe sinceritate. Lucrurile s-au așezat frumos în viața ei și se declară mai fericită ca niciodată.

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la WOWnews.

Citește și: Motivul uluitor pentru care Sarah Dumitrescu nu are iubit. Câte operaţii estetice are fiica de 23 de ani a Anamariei Prodan FOTO