Anda Adam și Joseph au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment: „Vom avea 500 de invitați, este bătut în cuie”

Anda Adam și partenerul său, Joseph, au stabilit ziua în care se vor căsători. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 3 ani și în 2023 s-au căsătorit civil, astfel că urmează și nunta cu fast pe care abia o așteaptă.

23 apr. 2024, 17:55
Anda Adam și Joseph au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment: „Vom avea 500 de invitați, este bătut în cuie”
Anda Adam și Joseph au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment: „Vom avea 500 de invitați, este bătut în cuie”

Anda Adam va fi mireasă din nou, după ce ea și iubul său, Joseph, au ales data nunții. Invitați într-o emisiune tv, cei doi au oferit detalii despre marele eveniment ce va avea loc în curând.

Citește și: Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie: „Motive foarte serioase ca să reacţionezi”

Anda Adam și Joseph au stabilit data nunții

Cei doi au vorbit despre cum va arăta, în mare, nunta lor. Petrecerea se apropie cu pași repezi, astfel că emoțiile sunt la cote maxime încă de pe acum. Doar două luni îi mai despart de momentul în care vor păși spre altar.

„Am vrea ca anul acesta să facem cununia religioasă”, a spus Anda Adam la Xtra Night Show, urmând ca partenerul său, Joseph, să dezvăluie și data: „Avem nunta pentru câteva luni. Putem chiar să spunem data, va fi pe 29 iunie. Nu am anunțat data până acum”.

„Pe 29 iunie vrem să facem nunta, deci facem cununia religioasă și după petrecerea. invitațiile începem să le dăm de săptămâna viitoare, că abia ne-am întors din vacanță și nu aveam când. Vor fi vreo 500 de persoane. Jumătate vor veni din străinătate, Paris, Elveția, Milano. Noi de aceea am fost puțin indeciși, că nu știam dacă să facem nunta aici sau la Paris, pentru că el este născut la Paris, este francez. 80% din invitații din partea lui vor veni de acolo, restul sunt ai mei, de aici. Avem o echipă întreagă pentru organizare”, a explicat Anda.

Cuplul a dezvăluit și cine le va fi părinți spirituali. Nu vor avea doar o pereche de nași, ci două, iar una dintre ele va fi formată din Tzancă Uraganu și iubita sa, Marymar.

„Naș va fi Tzancă Uraganu și va mai fi o pereche de nași. Ei nu sunt din România, dar sunt cunoscuți. O să spunem la momentul oportun, putem să spunem că sunt artiști internaționali”, a mai adăugat cântăreața.

Despre rochia de mireasă, Anda spune că nu a fost aleasă încă, chair dacă mai sunt doar două luni până la eveniment. Ceea ce este stabilit concret până acum este doar locația evenimentului.

„Nu știu cum o să fie rochia deocamdată. Am făcut un research, mă mai consult și cu niște stiliști. Ne-am decis la locație, știm unde o să facem, dar nu spunem acum. O să anunțăm și dăm toate detaliile. Abia am bătut data în cuie”, a precizat artista.

Pe numele său Joseph Eudor Mohaci, partenerul Andei Adam a decis să preia, la căsătorie, numele vedetei. Ei au dezvăluit și care a fost motivul pentru care au făcut această alegere.

„Dacă nu spuneam „Da”, eu aș fi fost refuzat, deci asta era singura ei condiție. Nu am avut de ales”, a mărturisit Joseph, acum Adam.

Citește și: Anda Adam şi-a făcut cont pe OnlyFans la 43 de ani. Cât costă abonamentul + primele imagini deocheate cu artista FOTO