Anda Adam şi-a făcut o nouă operaţie estetică. Anunţul a fost făcut chiar de ea: „Îmi doream de mulţi ani”

Anda Adam a început noul an cu decizii bine stabilite. Vedeta şi-a îndeplinit un vis pe care îl avea de mai mulţi ani, chiar dacă vor exista răutăţi la adresa ei. Vedeta nu se află la prima operaţi estetică, are silicoane puse în urmă cu mult timp, iar acum şi-a dorit să îşi modifice şi nasul.

RomaniaTV.net
10 ian. 2020, 11:21

Anunțul l-a făcut pe contul de socializare, unde a și publicat o imagine, alături de un mesaj.Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Citeşte şi: Anda Adam, surprinsă NEMACHIATĂ. Schimbare RADICALĂ: nu o mai recunoşti!

Anda Adam a promis că va reveni cu fotografii cu rezultatul, după intervenţia chirurgicală.Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa.

Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. O să revin cu poze după operaţie”, a mai scris Anda pe Instagram.

Citeşte şi: Anda Adam, criticată dur de fani după ce a pozat într-un costum de baie prea mic. S-a văzut tot!

Când și-a pierdut Anda Adam virginitatea

Anda Adam și-a pierdut virginitatea când avea doar 15 ani. Primul bărbat din viața artistei a fost un tânăr cu un an mai mic. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamelor lor, care lucrau la Sala Palatului, la un cunoscut salon de înfrumusetare din acea vreme. Între Anda și Răzvan Cottching s-a născut o frumoasă poveste de dragoste, ce a durat trei ani și jumătate. Anda Adam a fost cea care a pus capăt relației.

Anda avea spectacole în diverse locuri cunoscute și se lansase, tot cu ajutorul iubitului, și în televiziune. Răzvan era și cel care îi făcea la acea vreme negativele, pe banii lui. Ruptura definitiva s-a produs în momentul în care Anda l-ar fi înșelat pe iubitul ei cu un bodyguard dintr-un club bucureștean.