Andreea Bălan rupe tăcerea şi povesteşte prin ce coşmar a trecut: Îmi trimitea scrisori şi-mi spunea că o să fim împreună după moarte

Andreea Balan face mărturii cutremurătoare din perioada Andre. Cântăreaţa a mărturisit că s-a întâmplat de mai multe ori să fie agresată.
Alina Costache
19 oct. 2017, 20:24
Andreea Bălan rupe tăcerea şi povesteşte prin ce coşmar a trecut: Îmi trimitea scrisori şi-mi spunea că o să fim împreună după moarte

Mai multe femei îl acuză pe Călin Ionescu, cunoscut drept Rimaru, membrul trupei R.A.C.L.A, că le-a agresat sexual sau a devenit violent în momentul în care acestea i-au respins avansurile. Campania online #Metoo, prin care milioane de femei au povestit experiențele neplăcute pe care le-au avut de-a lungul anilor, în care au fost violate, agresate sau hărțuite sexual, le-a dat curaj să povestească momentele groaznice prin care au trecut.

Citeşte şi Rimaru de la R.A.C.L.A, prima reacţie după acuzaţiile de hărţuire sexuală: Am primit ameninţări cu moartea

Invitata la A List Magazine, Andreea Balan si-a povestit si ea cateva experiente neplăcute. Cantareata a povestit ce cosmar a trait din cauza unui tanar care o hartuia, care ii scria zeci de randuri pe foi rosii si cu care s-a trezit chiar la un concert. Blondina s-a vazut nevoita sa opreasca show-ul din cauza ca s-a speriat foarte tare de el.

„Mi s-a intamplat sa fiu agresata si nu o data, chiar de mai multe ori. Un fan, cu ghilime, credea ca este reincarnarea lui Elvis si-mi trimitea scrisori pe foi rosie si-mi spunea ca o sa fim impreuna dupa moarte. Asta se intampla in perioada Andre si vreo 2-3 ani dupa. Le primeam la Ploiesti unde eu locuiam cu parintii mei. Dar, vezi tu, eu eram mica atunci, aveam vreo 16 ani, si eram inconstienta, nu-mi dadeam seama ce sunt cu scrisorile astea. Nu m-am speriat pentru ca nu eram constienta ce se intampla. Ulterior tatal meu a luat masuri, a sunat la mama lui, ca el isi lasa numarul de telefon in scrisori, si mama lui a spus pur si simplu ca este bolnav copilul, ca are probleme si sa nu-l bagam in seama. Dar in momentul in care m-am dus la Resita, orasul din care el era, a reusit sa treaca printre bodyguarzi, a reusit sa ajunga langa scena, a trecut si de tatal meu, a ajuns langa mine si l-am recunoscut din poze, ca el imi trimitea si poze atasate la scrisori. Si m-am speriat teribil. A trebuit sa ma opresc, sa luam o pauza, si dupa aceea sa intru in scena. Zicea „Ce faci, Andreea? Am venit dupa tine!”. M-am speriat teribil”, a povestit Andreea Balan.

De asemenea, cântăreaţa a povestit prin ce scena cumplita a trecut colega ei de scena, Andreea Antonescu, cand s-a trezit ca cineva i-a dat foc la propriu la usa apartamentului. Tanarul respectiv o cauta pe Balanca, insa cum n-a gasit-o, s-a razbunat pe Antoneasca.

„Alt caz… un alt tanar… Acesta nu reusea sa dea de mine, sa afle numarul meu, sa afle adresa mea si a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu, si s-a dus si i-a dat foc la usa, in Bucuresti. A turnat benzina pe usa si i-a dat foc. A venit Politia si l-a arestat. Sunt multe cazuri. Eu cred ca ei voiau erotic sa se apropie de noi. Pentru ca noi, la vremea respectiva si ulterior aveam costumase mai sexy, totodata nu ne dadeam seama ca noi intrecem o anumita limita, eram minore, nu realizam, si probabil ei interpretau gesturile si coregrafiile noastre ca niste mesaje la adresa lor”, şi-a amintit artista, potrivit wowbiz.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Zodiile care trec prin cea mai bună perioadă a vieții. Norocul le răsare la fiecare pas
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?