Andreea Bălan se vede, din nou, mireasă. Cum vrea cântăreața să arate nunta

Andreea Bălan nu a avut parte de o căsnicie fericită, dar se vede din nou în rochia albă de mireasă. Cântăreața trăiește la intensitate fiecare moment petrecut în preajma tensimanului Victor Cornea.

30 mart. 2024, 16:37
Andreea Bălan se vede, din nou, mireasă. Cum vrea cântăreața să arate nunta

Andreea Bălan vrea să-şi pună din nou pirostriile. În cadrul ediției de astăzi a emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alături de Victor Cornea. Cântăreața se vede îmbrăcând, din nou, rochia de mireasă și este pregătită să facă acest pas. Iată cum vede jurata de la „Te cunosc de undeva” marele eveniment de această dată!

Cunoscuta cântăreață a precizat că își dorește că de această dată marele eveniment să fie unul foarte restrâns, dar să aibă loc pe o plajă, departe de România.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (nr. la nuntă). Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații.”, a declarat Andreea Bălan, recent, în cadrul emisiunii „Vacanata de vedetă”, potrivit spynews.ro.

Cine este misterioasa blondă din maşina lui Silvestru Şoşoacă: „Am resuscitat ‘mortul’, cum îi spune doamna senator”
De asemenea, Andreea Bălan a precizat că fiica să cea mare, Ella, a întrebat-o de mai multe ori dacă se va căsători cu Victor Cornea. „Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor.”, a mai spus cântăreața. Mai mult decât atât, Andreea Bălan susține că relația cu Victor Cornea este cea care a schimbat-o, iar asta pentru că toate lucrurile între ei merg exact cum ea și-a dorit dintotdeauna.

„Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc.”, a mai spus vedeta.

Vacanță de vedetă. Ce face Andreea Bălan când merge în turnee cu iubitul ei, Victor Cornea. Cântăreața trăiește la intensitate fiecare moment petrecut în preajma sportivului: „Merg în altă lume”

În cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a vorbit despre turneele în care pleacă mai mereu pentru a-l susține și a-i fi alături iubitului ei, Victor Cornea. Iată ce face cântăreața în timp ce jucătorul de tenis se pregătește intens pentru competițiile sportive, dar și cum arată aceste vacanțe pentru ea!

Andreea Bălan şi-a scos hainele la vânzare. Ce preţ are o geacă din garderoba juratei de la „Te cunosc de undeva!”

În urmă cu mai bine de doi ani, Andreea Bălan a trecut printr-o despărțire dureroasă, atunci când ea și George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale, au decis să divorțeze. Ei bine, cei doi au decis să se despartă după cinci ani de iubire, dar și cinci luni de la nuntă.

În urma separării de fostul soț, acum Andreea Bălan trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc, alături de Victor Cornea, un cunoscut tenismen.

Astfel, artista a decis că este timpul să își refacă viața și a început o frumoasă poveste de dragoste alături de sportivul de performanță.
Ce face Andreea Bălan când merge în turnee cu iubitul ei, Victor Cornea
Invitată în cadrul ediției de astăzi a emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a vorbit despre plecările dese pe care le face de când se află în relația cu Victor Cornea.

Pentru că sportul pe care îl practică bărbatul îi cere deplasarea constanța în cadrul turneelor din întreaga lume, de cele mai multe ori Andreea Bălan merge cu el, doar pentru a petrece mai mult timp unul cu celălalt.

„Acum, dintr-o dată, merg în altă lume. Este o etapă foarte bună și terapeutică. El strălucește, eu doar îl susțin. Pentru mine este o vacanță când merg cu victor în turnee.

Eu pot merge doar o săptămână pe lună cu el, el este plecat 40 de săptămâni pe an. Acum este el loja mea, familia mea. Până la el am fost singură, mi-a fost foarte greu. Am fost o femeie într-o industrie a bărbaților pentru că nu am avut avut un reprezentant alături de mine. Pe cât de mult succes aveam în carieră, cu atât eșuam pe partea personală.”, a declarat Andreea Bălan, în urmă cu puțin timp, in cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”.
De asemenea, Andreea Bălan a mărturisit și faptul că jucătorii de tenis sunt nevoiți să zboare cu avionul business, iar asta din cauza înălțimii pe care o au.

„Majoritatea zborurilor sunt la business pentru că sunt foarte înalți. Am și întrebat. Ei preferă să investească.”, a mai spus artista.

Andreea Bălan susține că relația cu Victor Cornea este relația care a schimbat-o, iar asta pentru că toate lucrurile merg de minune între ei.

„Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc.”, a mai spus vedeta. De altfel, atunci când merge în turneele iubitului său, Andreea Bălan preferă să se conformeze programului partenerului sau.

„Sunt foarte liniștită și foarte calmă. Acolo unde mă pui, acolo stau. Programul îl face el, iar eu mă adaptez în funcție de ce are el de făcut.”, a mai adunat jurată de la Te cunosc de undeva.

Andreea Bălan adoră să călătorească. Artista se bucură de vacanțe superbe, fie alături de iubitul ei, Victor Cornea, fie împreună cu fetițele ei, Ella și Clara. Vedeta a plecat anul trecut, în luna ianuarie, în India, la un retreat, moment în care a pierdut cel de al treilea zbor. Andreea Bălan a fost nevoită să mai ia alte două zboruri, cu încă o escală.

„Am plecat în India, în ianuarie, anul trecut, la un retreat (…) și am pierdut avionul, am avut o escală, trebuia să am trei zboruri și am avut doar două, iar pe al treilea l-am pierdut. (…) Nu era aceeași companie, ca să îmi ofere ei altul și pur și simplu m-am trezit în Mumbai, nu mai aveam zbor în ziua respectivă direct și a trebuit să mai iau încă două zboruri, cu încă o escală. (…) ”, a mărturisit Andeea Bălan, pentru Antena Stars

Totuși, Andreea Bălan nu crede că s-ar mai întoarce în India. Ba chiar, s-a temut pentru viața ei. De asemenea, a spus că este „foarte multă sărăcie, e foarte greu de trăit acolo”.

„Că tot vorbeam despre India, da, o dată în viață trebuie să o faci, trebuie să vezi. (…) Când cobori din avion și iei un taxi ori o mașină, ai impresia că mori de o mie de ori până la destinație, pentru că ei conduc pe dreapta și pe lângă asta, ei conduc cum vor ei, haotic. Când ieși din hotel sau de unde ești, e altă lume, foarte multă sărăcie, e foarte greu de trăit acolo”, a mai spus Andreea Bălan.