Andreea Berecleanu a așteptat ani buni pentru a se căsători cu actualul soț: „N-am vrut să risc”. Cum au convins-o copiii să facă acest pas

Andreea Berecleanu a dezvăluit de ce a așteptat 3 ani de la cererea în căsătorie pentru a deveni soția medicului Constantin Stan. O mare influență au avut-o și copiii știristei din mariajul anterior cu Andrei Zaharescu.

05 dec. 2023, 20:15
Andreea Berecleanu a așteptat ani buni pentru a se căsători cu actualul soț: „N-am vrut să risc”. Cum au convins-o copiii să facă acest pas
Andreea Berecleanu a așteptat ani buni pentru a se căsători cu actualul soț: „N-am vrut să risc”. Cum au convins-o copiii să facă acest pas

Andreea Berecleanu nu este doar una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi din țară, ci și o femeie împlinită și fericită. Pe lângă succesul profesional, vedeta are o familie minunată, compusă din copii frumoși proveniți din mariajul anterior și un soț iubitor, medicul estetician Constantin Stan. De curând, însă, știrista a dezvăluit motivul pentru care a decis să aștepte 3 ani de la cererea în căsătorie pentru a deveni soția acestuia.

Citește și: Ce face Andrei Zaharescu, la 10 ani de divorțul de Andreea Berecleanu. A câștigat procesul cu prezentatoarea TV

Andreea Berecleanu a făcut nuntă abia după 3 ani de la cerere

Înainte de a-l cunoaște pe actualul soț, Andreea Berecleanu a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, bărbatul cu care are și doi copii, pe Eva și Pavel. În urmă cu câțiva ani, însă, prezentatoarea și ziaristul au decis să plece pe drumuri separate în viață, iar la ceva timp după, vedeta s-a îndrăgostit de medicul Constantin Stan.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat rapid, iar la scurt timp de la începerea relației, medicul a și cerut-o în căsătorie pe frumoasa știristă. Totuși, cei doi au devenit soț și soție abia după 3 ani de la momentul în care Andreea a primit inelul de logodnă și abia acum a dezvăluit motivul pentru care a făcut atât de târziu nunta cu partenerul ei.

Vedeta a dezvăluit că a decis să aștepte până să facă pasul cel mare pentru că s-a gândit că ar fi fost o schimbare mult prea mare și bruscă pentru cei doi copii ai săi din mariajul anterior, care aveau, la acea vreme, vârste fragede. Știrista nu a vrut să îi rănească pe Petru și Eva atunci când și-a refăcut viața sentimentală, iar atunci când, în sfârșit, ea s-a căsătorit cu actualul ei soț, copiii ei erau deja pregătiți psihic pentru acest eveniment important.

„Cererea a venit imediat, la câteva săptămâni distanță, moment în care am spus DA. Doar că era prea devreme pentru Eva și Petru, ei nu erau pregătiți în acel moment pentru acest pas. Trăiau cu noi, în noua formulă, erau bine, nu au avut nevoie nici de terapie. Doar că nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare. Eu și Constantin ne iubeam, asta era clar. Eram deja o familie. Peste trei ani, când am hotărât să facem pasul către căsătorie, copiii erau deja pregătiți și bucuroși pentru eveniment. L-au înțeles”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Viva.ro.

Au trecut deja 7 ani de când Andreea Berecleanu și Constantin Stan au spus marele „DA”, iar acum sunt mai fericiți ca oricând, bucurându-se de o familie extrem de frumoasă și unită. Prezentatoarea de știri a vorbit despre cel mai important lucru pe care se bazează relația dintre ea și soțul ei, povestind că, în cazul lor, iubirea este de ajuns pentru a avea o căsnicie frumoasă și sănătoasă.

„Viața noastră a decurs firesc, cu iubire și recunoștință pentru întâlnirea noastră. Iubirea este cel mai important ingredient al unei relații și este de ajuns. Este cazul nostru”, a mai spus vedeta, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan: „E adevărat”