Andreea Marin, anunţ despre căsătorie după o relaţie de câţiva ani cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Vedeta a precizat că a învățat din fostele căsnicii că nu contează un act într-o relație, aşa că nu vrea să spună iar "DA" nici după şase ani de relaţie.

04 ian. 2024, 11:16
Andreea Marin, anunţ despre căsătorie după o relaţie de câţiva ani cu Adrian Brâncoveanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc de 6 ani o frumoasă poveste de iubire, iar cei doi sunt de nedespărțiți. Vedeta de televiziune a dezvăluit de-a lungul timpului care este secretul relației lor fericite și cum reușesc să treacă peste greutățile din cuplu. În ciuda faptului că între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, fosta prezentatoare TV este mai fericită ca oricând.

Chiar dacă între ei nu a fost dragoste la prima vedere, cunoscuta prezentatoare și-a găsit liniștea în brațele partenerului său și formează un cuplu frumos și discret.

Atunci când s-au întâlnit, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu treceau printr-o perioadă dificilă a vieții lor, dar se pare că tocmai aceste momente i-au unit și mai mult decât au crezut vreodată.

De ce au divorțat, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică: „Din afară, aveam viaţa perfectă. Dar în mine era un zbucium continuu”

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi.

Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun. Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt”, a dezvăluit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

De ce nu se căsătoresc Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește relația cu Adrian Brâncoveanu, însă acum a dezvăluit că nu are în plan căsătoria, cu toate că este convinsă că partenerul său de viață este bărbatul care o face fericită.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. – căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii.

În ziua de azi, lucrurile sunt altfel decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani. În ziua de astăzi, oamenii sunt mult mai orientați spre interese care, în loc să-i unească, uneori îi dezbină. De aceea se întâmplă ce se întâmplă”, a mai susținut vedeta.

Andreea Marin, mărturisiri despre relația de șase ani cu bărbatul iubit, Adrian Brâncoveanu: ”Ne-am cunoscut în momente dificile, poate că durerea ne-a unit”
Andreea Marin a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, între 1995 și 1998, cu Ștefan Bănică, din 2006 până în 2013, alături de el având și o fiică pe nume Violeta, și cu Tuncay Ozturk, între 2014 și 2017