Andrei Ursu și Vlad Condurache, primul cuplu gay asumat de la Asia Express. Ce temeri are artistul: „Mă gândeam doar la maică-mea și la bunica lui. Îmi era să nu sufere ele”

Andrei Ursu a vorbit despre participarea la Asia Express alături de iubitul lui, Vlad Condurache, cei doi fiind primul cuplu gay asumat din istoria show-ului.

04 mart. 2024, 17:09

Andrei Ursu și Vlad Condurache vor fi, cu siguranță, unul dintre cuplurile care vor face furori la Asia Express – Drumul Zeilor. Asta nu doar pentru că Andrei este un artist foarte apreciat, ci și pentru că acesta se va afișa pentru prima oară în fața publicului alături de iubitul său. Chiar dacă el și Vlad nu se mai ascund de multă vreme, artistul a mărturisit că au existat niște temeri privind participarea la show.

Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache
Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache

Citește și: Diferența de vârstă dintre Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, concurenți la Asia Express. Fiica lui Florin Salam avea doar 15 ani când și-a cunoscut partenerul

Andrei Ursu și Vlad Condurache sunt foarte entuziasmați de participarea la Asia Express, provocare care cu siguranță îi va pune la încercare, chiar dacă artistul spune că se înțeleg foarte bine. El a recunoscut că temerile nu sunt îndreptate spre ei doi, ci spre familiile lor, care ar putea să se confrunte cu răutățile celor care au prejudecăți.

„Ne-am gândit, am și vorbit la terapie despre asta, cu terapeuta mea scumpă și dragă. Nu în legătură cu noi, că noi trăim într-o bulă în București, artisticăraie, oameni deschiși la minte, credem noi. Doar că mă gândeam la maică-mea și la bunica lui Vlad. Maică-mea stă în Buzău și bunica lui Vlad pe lângă Ploiești. Îmi era să nu sufere ele cumva citind comentarii de la oameni sau poate și în viața de zi cu zi să primească. Dar am vorbit cu ele și ele ne-au zis: „bă, vouă vă e frică pentru noi? Să vă fie frică pentru voi că n-aveți ce mânca!”.

Și mi-a zis o vorbă bunica lui Vlad: „toată viața mi-a fost frică de gura lumii și n-am avut decât de suferit din cauza asta”. Și am zis: „dacă femeia asta la 80 de ani nu are nimic împotrivă, ne-a îmbrățișat și ne-a zis dați-i înainte”, e cel mai frumos lucru. Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”, a povestit Andrei Ursu pentru Cancan.

Citește și: Mesajul lui Șerban Huidu pentru Mihai Găinușă, după ce a aflat că participă la Asia Express 2024: „Sper că se va descurca”

Artistul a recunoscut că, deși el și iubitul său se înțeleg foarte bine, nu exclude ca, în situații de criză, să reacționeze complet diferit. Cei doi sunt determinați să câștige Asia Express.

„Atuul nostru este că suntem foarte calmi unul cu altul. Am zis că dacă ies nervii discutăm, nu o să am paravan și nici el. Am zis că noi vrem să mergem acolo să facem o figură foarte bună și să câștigăm. Nu neapărat să ne gândim la imaginea noastră, să cosmetizăm. Ne înțelegem foarte bine și în situațiile de criză, ne ocolim, ne nu știu ce. Nu știu ce o să ne aștepte acolo, probabil o să ne și certăm”, a mai spus Andrei Ursu.