Andrew Tate a obţinut rejudecarea sechestrului pe maşinile sale de lux la Curtea de Apel Bucureşti

Andrew Tate a obținut o victorie în fața judecătorilor Curții de Apel București, care au anulat decizia anterioară de instituire a sechestrului asupra bunurilor sale, inclusiv a mai multor mașini de lux. CAB a decis să trimită decizia privind sechestrul înapoi la instanța inferioară pentru reexaminare.

09 ian. 2024, 08:57
Andrew Tate a obţinut rejudecarea sechestrului pe maşinile sale de lux la Curtea de Apel Bucureşti
Andrew Tate a obţinut ridicarea sechestrului pe maşinile sale de lux la Curtea de Apel Bucureşti

Andrew Tate a obţinut ridicarea sechestrului pe maşinile sale de lux la Curtea de Apel Bucureşti. Andrew Tate, învinuit alături de fratele său Tristan Tate pentru trafic de persoane și viol – acuzații pe care le-au negat vehement – își dorește recuperarea bunurilor confiscate în cadrul anchetei din România.

Curtea de Apel București a dispus inițierea unui nou proces referitor la bunurile sechestrate, printre care se numără și mașini de lux. Tristan Tate, fratele lui Andrew, și trei companii asociate, respectiv SC Ground Breaking Development SRL, Talisman Enterprises SRL și The Cannon Run Limited, au fost implicați în acest apel câștigat recent.

Citeşte şi: Piers Morgan, contre dure cu Andrew Tate la Bucureşti. Interviu şocant despre Matrix, închisoare, misoginism şi conspiraţii: „Tu vrei ca femeile să fie sclave!” VIDEO

Decizia Curții de Apel București anulează hotărârea anterioară și o trimite pentru rejudecare. Aceasta deschide calea pentru frații Tate de a reveni în instanță și de a iniția un nou efort juridic pentru recuperarea bunurilor confiscate.

Într-o postare recentă pe platforma X, Andrew Tate a comentat că instanța va trebui acum să demonstreze că averea sa a fost dobândită ilegal pentru a justifica confiscarea în curs. „Nu vor dovedi nimic, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a scris Andrew Tate.

Citeşte şi: Andrew Tate: „Iubesc România! Sper să rămână o țară creștină, conservatoare. Eu nu plec de aici!”

Andrew Tate și fratele său au fost acuzați în iunie pentru trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatarea sexuală a femeilor. Documentele judiciare au arătat că frații Tate au acumulat milioane de euro și au dobândit proprietăți scumpe prin intermediul afacerilor lor, inclusiv producerea de conținut pentru adulți și cursuri online de autoeducație. Această decizie recentă vine după ce mașini scumpe și ceasuri în valoare de milioane de euro au fost confiscate în timpul perchezițiilor efectuate în ianuarie 2023 la o proprietate asociată cu frații Tate. Cei doi frați au petrecut câteva luni în închisoare înainte de a fi plasați în arest la domiciliu, iar restricțiile de călătorie le interzic părăsirea României.