Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”

Cursa pentru marele premiu de la „Insula de 1 milion” este în plină desfășurare, însă tot mai puțini concurenți continuă lupta. După plecare lui Alin, un alt participant riscă să se întoarcă acasă, existând posibilitatea ca acesta să fie chiar Armin Nicoară.

02 apr. 2024, 11:09
Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”
Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”. Saxofonistul își visează foarte des soția: „O văd supărată, vreau acasă”

Armin Nicoară a pierdut proba decisivă în ultima ediție a emisiunii „Insula de 1 milion”. Liderul ales a fost Flori, aceasta făcând și nominalizările privind participanții la provocarea zilnică. Aceștia au fost Giani, Tarzy, Mihai și Armin Nicoară.

Citește și: Armin Nicoară a răbufnit la Insula de 1 milion: „Vă promitem că va fi mare război”. Ce l-a scos din minți pe artist

Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi pe „Insula de 1 milion”

Câștigătorul provocării a fost Mihai, concurentul din tabăra Nordicilor, iar Armin, Tarzy și Giani au luptat în duelul decisiv pentru a-și redobândi brățările și locurile pe insulă. Din păcate, Armin Nicoară a pierdut în fața celor doi concurenți, astfel că riscă acum să părăsească „Insula de 1 milion”.

La sfârșitul probei, Cosmin Cernat a anunțat fericiții câștigători și l-a pus în temă pe Armin Nicoară. Saxofonistul mai are o singură șansă pentru a rămâne în competiție. Dacă, în următoarele 24 de ore, reușește să convingă un coleg să îi cedeze locul, el poate să continue în competiție.

„Ai același zâmbet pe chip. Îmi place că nu te-ai lăsat, că nu ai cedat și ai terminat primul. Ai întrebat stânga, ai întrebat dreapta. Admirabilă munca ta, la fel ca a lui Giani și Tarzy. În acest moment, brățările sunt recuperate de Giani și Tarzy. Armin, mai ai o zi la dispoziție. Eu cred că, la ce personaj ești, chiar ai șanse reale să primești o brățară de la cineva”, i-a spus Cosmin Cernat lui Armin Nicoară, la sfârșitul probei decisive.

După sfârșitul probei, Armin Nicoară nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Saxofonistul a vorbit despre competiție, dar și despre soția sa, Claudia Puican. Artistul a vorbit cu ochii în lacrimi despre partenera lui de viață și a mărturisit că, de câteva zile, o visează pe Claudia într-o ipostază tristă. După visele avute, Armin Nicoară consideră că „Insula de 1 milion” a ajuns la final pentru el și a mărturisit că își dorește să fie eliminat.

„Eu când eram mic, tata ne lua tot timpul la construcții. Când mergeam pe șantier la casele noastre, întotdeauna mergeam cu roaba, încercam să ajut. (…) Mă iau și emoțiile. Acum pot spune că dorința mea, într-adevăr, este să ajung mai repede acasă. Cred că drumul meu a ajuns la final. De două seri îmi visez soția. Îmi visez soția foarte suparată și cred că am ajuns la capăt și drumul meu trebuie să se încheie aici”, a mărturisit Armin Nicoară, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Armin Nicoară, prins în offside! Claudia Puican a reacționat imediat după ce soțul ei a fost surprins în timp ce flirta cu Sindy la „Insula de 1 milion”! ”Verigheta, ce faci cu ea?”