Aşa a descoperit fiica lui Marius Lăcătuş că este adoptată. Cum arată şi ce carieră urmează acum, la vârsta de 28 de ani VIDEO

Marius Lăcătuș și soția sa Mariana au decis să înfieze un copil în anul 2000, iar Alexandra a devenit parte din familia lor. Fostul fotbalist a povestit cum au luat decizia de a o aduce acasă și modul în care a aflat că este adoptată.

01 apr. 2024, 14:43

Aşa a descoperit fiica lui Marius Lăcătuş că este adoptată. Decizia de a o adopta pe Alexandra a fost una emoționantă, luată după ce soţii Lăcătuş au văzut condițiile din leagănele de copii și au simțit nevoia să ofere unui copil un cămin. Cei doi părinți au decis să fie sinceri cu Alexandra și i-au spus despre adopție când aceasta a început școala, iar fiica lor a reacționat cu înțelegere.

„Dacă intrai acolo la leagănul de copii și îi vedeai, crede-mă că ți se rupea inima. Vezi o dată, de două ori un băiețel, apoi vezi o fetiță o dată, de două ori, trebuie să iei o decizie până la urmă. Ne-a permis să o ducem acasă, să stea o perioadă cu noi, să se acomodeze. Pentru noi Alexandra este copilul nostru și atât. S-a ocupat Mariana să îi spună (n.r.- că e înfiată). Nu i-a spus foarte târziu, când a început școala. Nu a reacționat în niciun fel pentru că noi întotdeauna am fost foarte deschiși cu ea”, a spus Lăcătuș, la podcast-ul lui Adrian Enache.

Citeşte şi: Fotbalistul accidentat în mod „criminal” de către Marius Lăcătuș a ajuns sărac lipit: „Toți ajungem în pământ” FOTO

Despre posibilitatea ca Alexandra să își caute familia biologică, Marius Lăcătuș a afirmat că dacă ea își dorește acest lucru, o va susține. Până în prezent, Alexandra nu și-a exprimat dorința în acest sens. „Dacă ea dorește vreodată să încercăm să își găsească mama biologică sau familia, am putea încerca, dacă ea își dorește lucrul ăsta. Nimeni nu o oprește. Nu și-a manifestat deocamdată dorința”, a mai spus Marius Lăcătuș.

Alexandra Dominique Lăcătuş a crescut în Spania și a urmat studiile la Facultatea de Arte Dramatice din Madrid. A ales o carieră în actorie și a jucat într-un serial românesc cunoscut. În ceea ce privește relația lui Marius Lăcătuș cu echipa Steaua, Alexandra s-a declarat mândră de performanțele tatălui său și de faptul că acesta a făcut parte din istoria echipei. „Nu-mi aduc aminte exact când am văzut pentru prima dată meciul (n.r.- finala CCE de la Seviila). Mi-aduc aminte când se sărbătoarea la televizor, am văzut o parte, nu pe tot. Atunci era un meci oarecare pentru mine, eram copil. Am realizat de-a lungul timpului importanța lui, nu a mai reușit nicio echipă din țară această performanță. Ca pentru orice lucru pe care l-a făcut tatăl meu, mă simt mândră și fericită că a făcut parte din acea echipă și că a ajuns să facă istorie”.