Bănel Nicoliță povestește cea mai cruntă beție din viața lui. Cât a băut mijlocașul până să se facă ”avion”

După ce Andrei Vlad, portarul de rezervă al FCSB, fără vreun minut jucat în acest sezon, a fost fotografiat în toiul nopții, într-un club select din capitală, în timp de bea shot după shot, Bănel Nicoliță, fost mijlocaș al aceleiași echipe, a povestit cel mai crunt episod bahic din viața lui.

18 feb. 2024, 18:57
Bănel Nicoliță povestește cea mai cruntă beție din viața lui. Cât a băut mijlocașul până să se facă ”avion”

Bănel Nicoliță a povestit cea mai cruntă beție și a mărturisit că două pahare i-au fost îndeajuns să se facă îmbete. Mijlocașul proaspăt transferat la CS Amara în Liga 4 nu are „experiența” lui Andrei Vlad la shot-uri.

Bănel Nicoliță a mărturisit că doar două pahare de vin roșu l-au făcut să cheme taxi-ul într-o seară. Acesta a dezvălut că nu are astfel de experiențe în trecut și nu este obișnuit să bea alcool de obiecei.

„Am băut două pahare de vin roșu, sec și gata, adio. Așteptam taxi-ul, uber-ul. Vlad avea experiență acolo. După atâtea antrenamente crezi că e ușor pentru el ca și fotbalist”, spune Bănel Nicoliță la Fanatik.

Între timp, un alt scandal legat de consumul de alcool a izbucnit în presa sportivă, după ce fostul coleg al lui Bănel, Cristi Tănase ”Dodel” a fost filmat prăbușit în fața apartamentului său, aparent sub influența licorilor bahice.

Citește și: Pro TV a stabilit cine sunt cei patru comentatori pentru Euro 2024. Unul dintre ei revine după 20 de ani

Tănase a explicat că se afla sub influența băuturilor alcoolice și că dintele i-a căzut pur și simplu, fără să fie lovit de cineva. A mai adăugat că aștepta ca soția sa să-i deschidă ușa în momentul în care a fost filmat.

„Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea. Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem… Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția?”, a transmis Tănase, potrivit gsp.ro.

Citește și: Nick Kyrgios, pus la zid de fani, după ce a distribuit mesajele lui Andrew Tate: „Știi că e cercetat pentru viol?”