Ben de la „Insula Iubirii”, propunere neașteptată pentru Nicoleta: „Hai să facem…”

De la aflarea veștii că iubita lui, pe cealaltă insulă, și-a confirmat relația cu Andy, Ben a încercat să se apropie din nou de Nicoleta. Venirea lui Cătălin și interesul ispitei pentru acesta, nu i-a oprit lui Ben insistența, ci din contră.
Alina Costache
13 iul. 2017, 08:02
Ben de la

Ben a făcut orice pentru a-i atrage atenţia Nicoletei şi încearcă să saboteze „relaţia” dintre Cătălin şi ispită. 

Povestea cuplurilor este într-o continuă schimbare, noul episod aducând multe informații care au dus la decizii și confruntări. Sorin cu Bianca, pe cealaltă insulă au devenit din ce în ce mai apropiați. Însă lucrurile și starea ei de bine s-au schimbat atunci când a aflat veștile despre conținutul biletului scris de Liviu pentru Nicoleta și despre planul lui de a i-l lua pe Brutus, cățelul ei, și de a nu o lăsa să își ia hainele. Strategia lui s-a bazat pe faptul că ispitele ajung în țară mai devreme decât concurenții și că mesajul lui va fi transmis. Cu această ocazie, Bianca a făcut mai multe mărturisiri despre Liviu. Pentru prima dată încep să iasă la iveală lucruri despre care Liviu a făcut cu totul alte declarații în testimonialele pentru emisiune, printre care și faptul că el i-a oferit Biancăi independența financiară, lucru negat de Bianca..

Mai mult, Bianca a avut o rugăminte către echipă: dacă ar putea pleca și ea mai devreme, împreună cu ispitele, și nu atât pentru a-și recupera puținele bunuri de acasă, ci pentru că… îi e frică de Liviu, cu care nu ar fi vrut să se mai întâlnească. Întrebată dacă el a agresat-o fizic, ea a arătat mai multe poze pe telefon, imagini cu vânătăi pe corpul ei provocate de Liviu, se precizează într-un comunicat. Imediat după aceste mărturisiri, pe insula băieților a pornit alarma. De față cu ispitele și cu ceilalți colegi de insulă, lui Liviu i s-au arătat imaginile cu Bianca sărutându-se cu Sorin, el spunând că relația lor s-a terminat. Întrebat ce se va întâmpla cu ei atunci când vor pleca acasă, el a spus că nu știe și că nu are niciun plan. Intrebat și dacă se va răzbuna pe ea, dacă o va pedepsi sau dacă a umilit-o vreodată, a spus că „nu” și că a jignit-o doar când s-au certat pentru copiii lui. Tot acum au mai ieșit la iveală și alte secrete ale acestui cuplu, despre care telespectatorii vor afla mai multe în episodul următor.

Suferind din cauza plecării lui Andy, Diana a povestit într-un testimonial trecutul ei și cât de mult a fost afectată de despărțirea părinților. Ea a spus că abia la întâlnirea cu Andy a descoperit ce înseamnă să iubească cu adevărat, adăugând că el o făcea fericită „din toate punctele de vedere”.

Alexandra a participat la o ceremonie a focului unde a văzut noi imagini cu Aurel. În ciuda faptului că nu îi este ușor, ea rămâne neclintită în decizia de a lua o hotărâre doar după ce va vorbi cu Aurel.

Pe insula băieților concursul a avut alt premiu de care s-au bucurat Cătălin și Deea, provocarea numită „praștia umană”. În cea de-a doua parte a concursului, premiul care a constat într-o excursie într-unul dintre cele mai fierbinți orașe din Thailanda, Pattaya, a fost câștigat de Aurel și Maria.

Cea mai frumoasă și exotică ispită de la „Insula Iubirii” l-a prezentat fanilor pe Pupăcel. Fanii: „Doamne, cât îl invidiem!”

Exotica Anuryth, „Rihanna” de la „Insula iubirii”, a demonstrat tuturor că este o ființă extrem de afectuoasă, nu doar ispititoare.

100 de buchete de lavandă pentru 100 de zile parfumate! Florile îți vor fi oferite de către Robert şi Andy, cele mai simpatizate ispite masculine de la „Insula Iubirii”

De data asta, cel care i-a furat inima este un motănel din rasa Sphinx, fără păr, dar extrem de drăgălaș. Fanii au fost cuceriți de felină, iar mulți au recunoscut că o invidiază pentru că are o ala stăpână frumoasă.

„Morning coffe with my hairless boy”, a fost descrierea fotografiei. „Îl invidiem pe Pupăcel al tău, frumoaso!”, i-au scris fanii.

Are 24 de ani și e o artistă

Fanii au felicitat-o și i-au garantat că melodia are toate șansele să fie în TOP 3 „cele mai difuzate piese ale verii”.

McAnuryh are 24 de ani şi e frumoasă, talentată și originală. Se caracterizează ca fiind o fire foarte sociabilă, comunicativă, calități care o ajută în meseria ei de MC (maestru de ceremonii).

„Mi-am dat seama ce putere pot avea dorința și farmecele unei femei”, a declarat ea atunci când a fost cooptată în echipa emisiunii.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Orașele din România unde prețurile apartamentelor s-au scumpit cel mai mult. Care este situația în Capitală
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Zodiile care trec prin cea mai bună perioadă a vieții. Norocul le răsare la fiecare pas
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?