Camelia Potec își organizează nunta după botez: „Cu locația a fost o problemă. Am așteptat de mult timp”

Camelia Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), a dezvăluit de ce nu a făcut până acum nunta.

04 apr. 2024, 10:31
Camelia Potec își organizează nunta după botez: „Cu locația a fost o problemă. Am așteptat de mult timp”

Camelia Potec a dezvăluit că nu se grăbește cu nunta momentan fiindcă, după ce a făcut lista de invitați, a văzut că e sunt foarte multe persoane și vrea să-și dea timp de gândire ca să nu cumva să uite pe cineva.

Citește și Cântăreața Nico, victima hackerilor după ce i-au spart contul de Instagram: „Mi-au cerut 500 de euro să-mi recuperez contul”

Tocmai de aceea, Camelia Potec mai amână momentul nunții puțin. Până atunci, se gândește la ce rochie de mireasă își va cumpăra.

„Cu locația a fost o problemă. Am așteptat de mult timp această locație. Anul acesta s-a deschis. Am și fost și am vizitat-o, dar mi s-a promis că atunci când voi decide să mă căsătoresc, va fi deschisă”, a mai spus fosta înotătoare de performanță.

Camelia Potec a vorbit și despre despre botezul fiicei sale: „Ne-am dorit cât mai devreme (nr. să fie botezul). A fost pe repede înainte. La început nu ne-am dorit să avem petrecere după ceremonia religioasă, însă am decis să lăsăm familiile să vină acasă. Apoi, am decis să facem acest eveniment la un restaurant, din cauza numărului mare de persoane.”

Camelia Potec a născut o fetiță perfect sănătoasă în 24 octombrie 2023. Sportiva mai are o copilă, pe Caelia-Ioana, născută în toamna lui 2018. Încă de la acea vreme spunea că își mai dorește copii.

„Nu ştiu dacă e chiar nevoie de felicitări, o să le transmit fiicei mele. Este extraordinar de frumos, chiar dacă este obositor. Este o oboseală foarte frumoasă. Nu ne văităm că suntem obosiţi, pentru că nu avem timp. Fiecare zi este altfel, nu există monotonie. Înainte îmi spuneam că îmi doresc un copil, acum îmi pare rău că nu am avut-o mai devreme. Este un sentiment de care noi, femeile, avem nevoie, suntem făcute să-l trăim. Mă bucur că a venit acum şi pot spune că îmi doresc şi alţi copii”, a spus Camelia Potec la Antena Stars, în 2018.

Citește și Andreea Bălan este în culmea fericirii. A dat, oficial, vestea: „Vă aștept cu sufletul și brațele deschise”