Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș. Nu a avut o viață ușoară: „La 16 ani am rămas fără tată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil”

Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș. Este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori, dar și oameni de televiziune. A reușit să intre la inimile publicului și se bucură de o comunitate numeroasă care îl susține.

24 feb. 2023, 16:56
Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș. Nu a avut o viață ușoară: „La 16 ani am rămas fără tată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil”
Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș

Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș. De fiecare dată, s-a făcut remarcat prin calitățile sale artistice, iar viața personală a ținut-o departe de lumina reflectoarelor. Ei bine, puțini știu că actorul a avut o adolescență destul de grea, a rămas fără tată la vârsta de 16 ani și a fost nevoit să să se angajeze pentru a avea grijă de familie.

Citește și: Fiica lui Smiley, la „Românii au talent”. Pavel Bartoș le-a arătat-o tuturor pe Josephine – VIDEO

Care a fost primul job a lui Pavel Bartoș

A trebuit să devin, cumva, bărbatul din casă. Nu neapărat capul familiei, dar a trebuit să mă responsabilizez dintr-odată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Deja de la 16 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi găsesc un loc de muncă pentru a putea să îmi ajut familia. La liceu, încercam să îmi găsesc joburi part time, iar pe vremea aceea erau foarte puține și foarte greu de găsit.

Primul meu job a fost ca salahor în construcții, iar atunci mi-am dat seama că nu îmi place deloc munca fizică, dar a trebuit să o fac. În facultate, am făcut de la ospătărie până la vânzător. Vorba aia, le-am făcut pe toate.

Familia m-a învățat respectul: să nu faci nimănui ceva ce ție nu îți place… niciodată! Asta a fost o regulă de bază în familia noastră. Și mai era încă o chestie, de la tata: nimic nu ți se cuvine. Meriți o grămadă de lucruri, dar pentru ele trebuie să muncești„, a declarat Pavel Bartoș, pentru Viva.ro.

Pavel Bartoș a slăbit rapid 12 kilograme

Pavel Bartoș a început cura de slăbire în august și, în total, a scpoat de 12 kilograme. În cel mai recent interviu, prezentatorul emisiunilor „Masked Singer România” și „Românii au talent”, dar și actor la Teatrul Odeon, a dezvăluit motivul care l-a făcut să recurgă la această schimbare.

Gândul cu care am început a avut legătură cu rolul Ramon, din filmul meu cu acelaşi nume, pentru ale cărui filmări voi începe treaba în luna martie. Iniţial, trebuia să le începem în noiembrie, dar din cauza condiţiilor actuale am fost nevoiţi să le amânăm”, a declarat Pavel Bartoș, potrivit Click!.

Pavel Bartoș a precizat că nu a ținut un regim anume, sportul și alimentația echilibrată fiind decisive: „Procesul de slăbire a început undeva prin luna august, deci nu a fost ceva care s-a întâmplat brusc. Nu am avut un regim anume, ci am început să fac sport şi să am mai multă grijă la ceea ce mănânc. În total, am slăbit undeva la 10 – 12 kg, exact cam cât plănuisem la început. Să fiu sincer, a şi început să-mi placă: am alt tonus, mă simt mai bine, deci mi-e mult mai uşor să mă şi menţin”.