Care este femeia perfectă în funcţie de zodie

Fiecare femeie are anumite trăsături date de semnul zodiacal în care s-a născut, spun astrologii. În funcţie de asta, iată care sunt cele mai potrivite femei pentru bărbaţii din fiecare zodie.
Alina Costache
08 iun. 2018, 16:17
Care este femeia perfectă în funcţie de zodie

Berbec
Pentru barbatul din zodia Berbec, femeia ideala are clasa, este manierata, stie cum sa se poarte in societate, il face sa se simta mandru ca sunt impreuna, dar in acelasi timp este si o buna gospodina. Trebuie sa ii acorde atentie si sprijin. Pentru el, femeia perfecta este, de multe ori Leu, Sagetator sau Balanta.

Taur
Barbatului din zodia Taur ii place femeia misterioasa, interesanta, care ii starneste curiozitatea si ii mentine interesul, dar care in acelasi timp ii tolereaza caracterul secretos si ii ghiceste starea de spirit, deoarece este introvertit. Face pereche foarte buna in general cu femeia Capricorn, Fecioara sau Scorpion.

Gemeni
Femeia perfecta pentru barbatul din zodia Gemeni este aceea care se poarta natural cu el, ii suporta capriciile si nu il sacaie; trebuie sa aiba nervi tari si sa ii placa provocarile, iar in acelasi timp sa isi pastreze ea insasi o latura misterioasa, care sa ii starneasca imaginatia. Face casa buna cu femeia Balanta, Varsator sau Leu.

Rac
Nativul din zodia Rac se simte atras de femeia sincera, vesela, sigura pe ea, intuitiva, care ii mentine viu interesul si il sprijina in idealurile sale; aceasta trebuie sa aiba o natura grijulie, sa ii pese de ceea ce se intampla cu el. Femeia perfecta pentru el este deseori o nativa Capricorn, Scorpion sau Pesti.

Leu
In viziunea acestuia, femeia perfecta este aceea care are rabdare cu el, il tempereaza, il intelege, care ii face complimente si il admira; adora femeia frumoasa, atractiva, care il face sa se simta admirat pentru ca se afla la bratul lui si care are aceleasi idealuri ca si el. Sunt sanse mari ca acea femeie sa fie Berbec, Sagetator sau Varsator.

Fecioara
Pentru barbatul din zodia Fecioara, femeia cu care se potriveste cel mai bine este aceea care se poarta delicat cu el, care este sincera si are incredere in ea insasi. Il atrage femeia interesanta, care are suflet bun si este perfectionista, de aceea este posibil ca o femeie Pesti, Taur sau Capricorn sa fie exact aceea de care are nevoie.

Balanta
Barbatul nascut in zodia Balanta prefera femeia sincera, inteligenta, care nu exagereaza si nu este ostentativa. O femeie care citeste, iubeste arta si muzica are cele mai mari sanse sa il cucereasca, iar daca ii ofera atentie si il asculta atunci cand vorbeste, este cu atat mai incantat de ea. Cea mai buna partenera pentru el este din Berbec, Gemeni sau Varsator.

Scorpion
In viziunea acestuia, femeia perfecta este aceea care ii intelege natura complexa, care ii acorda intimitate, il respecta si il admira. Viseaza la acea femeie misterioasa si interesanta care il provoaca, insa fara a il trata cu superioritate, deoarece ii place sa aiba el ultimul cuvant. Face o pereche extraordinara cu o femeie Pesti, Rac sau Fecioara.

Sagetator
Barbatul Sagetator gaseste ca fiind perfecta acea femeie care nu il sufoca, ii ofera spatiu si il face sa rada. O femeie cu personalitate puternica, aventuroasa, ii va atrage atentia. Aceasta trebuie sa aiba o fire optimista si vesela, sa ii inteleaga pasiunile si idealurile. Partenera ideala poate fi din zodiile Gemeni, Berbec sau Leu.

Capricorn
Barbatul Capricorn considera ideala femeia care ii ofera atentie si il face sa se simta ascultat, inteles si care este adepta unui stil de viata simplu. Adora femeia care rade la glumele sale, care are un spirit vesel si optimist, se imbraca bine si il face sa se simta in centrul atentiei. O femeie din zodiile Rac, Taur sau Fecioara ar putea fi exact persoana pe care o cauta.

Varsator
Pentru barbatul nascut in zodia Varsator, femeia perfecta este sincera, decenta, de incredere, care ii intelege toanele si care se poate intelege bine si cu prietenii sai. Il atrage femeia aventuroasa, pasionala, frumoasa si atragatoare. Perechea lui potrivita se poate regasi in zodiile Gemeni, Balanta sau Leu.

Pesti
Barbatul din zodia Pesti o considera ideala pe acea femeie care nu este geloasa, ii ofera spatiu, il intelege din punct de vedere emotional, dar nu exagereaza cu alintul; ii place femeia misterioasa, frumoasa, prezentabila, dar care este in acelasi timp si o buna gospodina. Sunt sanse mari ca partenera perfecta sa fie din zodiile Fecioara, Scorpion sau Rac.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe care puține gospodine îl cunosc
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Românii vor avea mai mult de plată la gaze! Schimbări majore de la 1 iulie!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Guvernul, la sapă de lemn. Se iau măsuri disperate
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”
Capital.ro
UNGURII nu acceptă să renunțe. Lovitura cea mare în Europa: Să fie maghiară
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Copil de un an, lovit mortal de mașina condusă de tatăl său în Botoșani
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?