Carmen Tănase, despre cea mai grea perioadă din viața ei, după moartea soțului. „A trebuit să vând casa, ne descurcam greu cu banii”

Carmen Tănase a vorbit deschis despre cele mai grele momente din viața ei și cum a reușit să le depășească.

21 nov. 2023, 18:29
Carmen Tănase, despre cea mai grea perioadă din viața ei, după moartea soțului. „A trebuit să vând casa, ne descurcam greu cu banii”

Carmen Tănase își pierdea soțul pentru totdeauna, în urmă cu 23 de ani. Victor Parhon a murit din cauza unei boli incurabile. Actrița a fost nevoită să-și recapete puterile de dragul fiului său, care avea doar 11 ani la vremea respectivă.

„A urmat o perioadă grea din viața mea, nu doar profesională, din viața mea, cu lipsuri. Un copil care avea nevoie și mamă, și de tată, și de sprijin, iar eu trebuia să fac față acestei situații. Foarte grea perioadă, nici nu vreau să-mi amintesc de ea, a trecut. Jucam la teatru, eram angajată din 90 și jucam la teatru cât jucam. Jucam puțin. A fost o perioadă urâtă și seacă din viața mea și m-am ocupat mult să suplinesc lipsa tatălui, pentru că era foarte important să restabilesc un echilibru acolo unde el nu mai era”, a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast, potrivit Viva.

Citește și Alina Pușcaș se luptă cu alergiile de patru ani! A ajuns și la spital. ”Nu puteam respira”

A fost greu și din punct de vedere financiar fiindcă actrița făcea rost foarte greu de proiecte. Tocmai de aceea, a trebuit să-și vândă locuința și să se mute la bloc, într-un apartament. Ulterior au început să apară oportunități de a juca în seriale.

„În carieră nu s-a arătat nimic, eram doar angajată și făceam ce făceam acolo. După, a trebuit să vând și casa, deoarece ne descurcam greu cu banii, și ne-am mutat la bloc, ulterior au apărut propunerile cu serialele. A fost o mare cotitură în viața mea. Sunt perioade și perioade. Am mai avut o perioadă după ‘90 când eu nu am repetat nimic, deoarece nimeni nu m-a luat într-o distribuție timp de șapte ani. A fost groaznic. Stăteam acasă. Nu existau companii private și așa. Îmi treceau toate prin cap. Stăteam, găteam, făceam curat, mă ocupam de căței, de Tudor, dar eram casnică”, a mai povestit actrița.

Citește și Bianca Drăgușanu, pregătită să devină mămică a doua oară: „Sunt fericită să vă dau această veste”. Vedeta vrea o familie numeroasă alături de Gabi Bădălău

Cel mai mare regret al actriței e că nu a reușit să îndeplinească cea mai mare dorință a soțului său, care voia să fie cununați religios.

„El era credincios și a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieții lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreți după aia”, a declarat actrița.