CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2016: Cristian Voicu dezvăluie ingredientul secret al victoriei

CRISTIAN VOICU este castigatorul CHEFI LA CUTITE, sezonul II. In marea finala desfasurata marti, 15 noiembrie, am vazut cum prin ce emotii au trecut concurentii care s-au calificat in marea finala a emisiunii culinare Chefi la Cutite, la capatul carora castigator a iesit Cristian Voicu. Este tanar, viitor tatic si l-a avut ca mentor pe chef Florin Dumitrescu.
Alina Costache
16 nov. 2016, 08:56
CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2016: Cristian Voicu dezvăluie ingredientul secret al victoriei

Castigatorul sezonului II Chefi la Cutite este concurentul Voicu Cristian din echipa lui Florin Dumitrescu! Iata ce a declarat Cristian Voicu dupa ce a aflat ca a castigat sezonul II al celei mai cunoscute emisiuni culinare1. Cum te-ai simțit la finală, când ai auzit că tu ești câștigător? Ce ți-a trecut prin minte atunci?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Când am auzit că sunt câștigător m-am bucurat foarte mult. Mi-am dorit enorm să câstig, chiar dacă la un moment dat îmi pierdusem această speranță. Prin minte mi-a trecut că după toate încercările grele din emisiune și supărările, am izbutit și am câștigat. Mi-am împlinit visul și mi-am făcut familia mândră și fericită.

2. Îți amintești care a fost primul lucru pe care l-ai făcut imediat după încheierea finalei?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Primul lucru după încheierea finale… mi-am îmbrățișat Cheful, colegii, familia și m-am bucurat alături de ei. A fost un moment superb.

3. De ce crezi că ai câștigat tu? Ce ai avut în plus față de ceilalți?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Eu cred că am câștigat pentru că mi-am dorit cel mai mult asta, am luptat enorm, am avut un plus – echipa care m-a ajutat foarte mult și cred că și energiile pozitive ale tuturor susținătorilor mei au contat. Și că de data asta am fost mai bun.

4. Chef Dumitrescu a spus la un moment dat că ai fost calul de bătaie al echipei, că tu și Cristina ați dus greul, chiar dacă te-ai remarcat mai spre finalul competiției. Ce ai învățat tu despre tine în concurs?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Chef Dumitrescu a avut dreptate, nu mă dau înapoi de la greu și în momentul în care lucrez în echipă mă bag la ce este dificil pentru că nu vreau ca din cauza asta să pierdem. În emisiune am învățat să mă controlez mai mult, să am încredere în gusturile mele și să fiu mai stăpân pe ceea ce fac. Am evoluat cu câteva nivele. De fapt, ăsta a și fost scopul meu la această emisiune, sa văd de ce sunt în stare.

5. Cum ai lucrat cu Florin Dumitrescu, ce ți-a placut la el? Ce ai învățat de la el? Dar el de la tine?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Cu Chef Florin Dumitrescu m-am înțeles foarte bine, mi-a făcut foarte mare plăcere să lucrez cu el și am învățat multe, multe lucruri de la el. E un Chef adevărat. Mi-a plăcut că în momentele din timpul probei ne trata ca pe niște subalterni și era dur cu noi, pentru ca atunci să nu fim copleșiți de emoții și să dăm tot ce putem. Dar în afara concursului și atunci când aveam pauze ne-a fost mai mult decât lider, ne-a fost prieten, prin toate glumele făcute și toate sfaturile date. M-a susținut și m-a motivat foarte tare, mai ales în momemtele grele de la începutul probelor pe echipe, atunci când nu am făcut bine. Știu că a avut încredere în mine și îi mulțumesc pentru asta. Nu știu ce a învățat de la mine, dar cred că i-a plăcut că nu m-am dat bătut și am reușit să trec peste greu și în final am arătat cu adevărat ce știu.

6. Ce ți s-a părut cel mai greu în concurs? Dar și cel mai frumos?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Cel mai greu în concurs a fost presiunea timpului din probe. Pe care am resimțit-o mai ales la început, când nu am reușit să mă concentrez îndeajuns, motiv pentru care farfuriile mele nu au fost prea bune și am dezamăgit. Au fost multe momente frumoase în timpul concursului, dar cel mai frumos a fost când am câștigat.

7. În timpul filmărilor ai primit și vestea că vei fi tătic. Cum a fost, ce ai simțit când ai auzit asta și când vine bebe?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: În momentul în care soția mea mi-a dat vestea că o să mai avem un copil m-am bucurat enorm de mult și am fost foarte fericit. M-a motivat și mai mult să câștig. Bebele este estimat să se nască în aceeasi dată cu primul copil, Meda Iuliana, pe 26 mai.

8. De ce farfurie din concurs ești cel mai mândru?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Farfuria care m-a facut cel mai mândru a fost Trandafirul de măr în foietaj cu sos de zmeură și căpșune. Cred că știți și voi de ce.

9. Ce bucătărie preferi?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Prefer bucătăria europeană, dar îmi doresc să cunosc și secretele bucătăriei asiatice.

10. Când te-ai apucat de gătit? Unde ai lucrat până acum?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Am început să lucrez acum 12 ani, mai întâi ca pizzer, apoi ca bucătar. Am lucrat în România prin mai multe orașe, apoi în Italia și în Germania.

11. Ce vei face cu premiul? Te întorci în țară, ți-ar plăcea să trăiești aici?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: Premiul mă ajută să mă întorc în țară și să încep o nouă viață. Mi-am dorit de mult să ne întoarcem, iar acum a venit momentul.

12. Cui vrei să mulțumești?

Cristian Voicu, castigator Chefi la Cutite: În primul rând vreau să mulțumesc familiei mele pentru că m-a susținut și a avut încredere în mine. Lui Chef Florin Dumitrescu, echipei cu care am lucrat și tuturor susținătorilor mei. Și nu în ultimul rând mie, pentru că am avut răbdare și am fost bun.

CHEFI LA CUTITE, 14 – 15 NOIEMBRIE 2016. Emotie si lacrimi de fericire in finala CHEFI LA CUTITE de marti, 15 noiembrie 2016. Dupa o semifinala CHEFI LA CUTITE tensionata, care a avut doua probe eliminatorii, doar cei mai buni concurenti au reusit sa treaca in finala emisiunii CHEFI LA CUTITE. Dupa o batalie ca in filme, Cristian Voicu a castigat acest sezon CHEFI LA CUTITE si premiul în valoare de 30.000 de euro. 

Totul despre câştigătorul „Chefi la cuţite”

finalisti_chefi.jpg

finalisti chefi la cutite alex balan cristian voicu
Cristian Voicu şi Alex Bălan au ajuns în finala concursului culinar de la Antena 1
Foto: Antena 1
 

Luptă strânsă în finala „Chefi la cuţite”! În ultimul act au intrat în scenă, Cristian Florin Voicu, elevul lui chef Florin Dumitrescu, Alex Bălan, concurentul din echipa lui Sorin Bontea. La finalul unei seri tensionate balanţa a înclinat în favoarea primului „candidat”, care a plecat acasă cu marele premiu pus în joc, în valoare de 30.000 de euro.

Concurentul a intrat în competiţia culinară cu stângul. El a preparat o salată de ton în crustă cu piper și andive cu care „a dat foc” chefilor. Chef Florin Dumitrescu a exclamat atunci că farfuria concurentului ”este prima care l-a făcut să aibă fibrilații”. Tânărul a scăpat piperul în preparat, așa că chefii au trecut printr-un moment de maximă tensiune, dând pe gât pahar după pahar. Și deznodământul a fost clar: trei cuțite! Concurentul a mers mai departe. Și nu oricum, ci cu multe aplauze.

Cristian Florin Voicu este căsătorit cu sătmăreanca Martina Meda Voicu și au împreună o fetiță. Împreună locuiesc în Hamburg, însă visul lor este să se întoarcă în România și să deschidă un restaurant, poate chiar la Satu Mare. Cristian Florin Voicu şi-a dorit mult să câștige concursul şi determinarea l-a ajutat să ia marele trofeu pe merit. „Îmi doresc să fie mândrii copilul şi soţia mea”, a spus concurentul înainte să afle deznodământul.  

Marele câştigător al primei ediţii „Chefi la cuţite” a fost Cristian Şerb, elevul chefului Sorin Bontea. 


Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Capital.ro
Statul plătește 719 lei de persoană. Se schimbă legea. Banii se aprobă în 5 zile
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Anunțul momentului despre alegerile prezidențiale! Când încep consultările cu partidele la Palatul Victoria
Adevarul
Țara care ar putea dona Ucrainei opt sisteme Patriot. Cu ce arme de ultimă generație ar fi înlocuite
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Ungurii provoacă România. Mesajul care face înconjurul Europei
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Gabi FIREA, în lacrimi! Primul anunț după tragedie: A plecat spre o lume poate mai bună
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Liderii democrați resping înlocuirea lui Joe Biden în cursa prezidențială
MediaFlux
LEGE NOUĂ pentru posesorii de CÂINI și PISICI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?