Cătălin Cîrstoiu îi ia peste picior pe contracandidații săi la Primăria Capitalei: „O să intru în Cartea Recordurilor ca primul candidat retras care câştigă alegerile. Dragi Nicușor și Piedone, nu mai speriați degeaba”

Cătălin Cîrstoiu ia atitudine și le răspunde sarcastic contracandidaților săi la Primăria Capitalei. Candidatul PSD-PNL spune că va intra în Cartea Recordurilor ca ”primul candidat retras care câştigă alegerile”.

12 apr. 2024, 19:42
Cătălin Cîrstoiu îi ia peste picior pe contracandidații săi la Primăria Capitalei: „O să intru în Cartea Recordurilor ca primul candidat retras care câştigă alegerile. Dragi Nicușor și Piedone, nu mai speriați degeaba”

Cătălin Cîrstoiu le răspunde sarcastic contracandidaților săi, referitor la retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei.  „Eu nu-s prea retras de felul meu aşa că nicio şansă, dragi Nicuşor şi Piedone, nu mai speraţi degeaba”, declară Cîrstoiu. Ba mai mult, candidatul afirmă sarcastic că va intra în Cartea Recordurilor, fiind primul candidat retras care câştigă alegerile.

„Hai că m-au retras şi azi din cursa electorală. Fenomenul se manifestă zilnic, de la început. Nici nu apucasem să fiu desemnat candidat şi eram deja retras”,  spune Cîrstoiu pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Cătălin Cîrstoiu vine după scenariul retragerii sale din campanie, incluzând și acuzațiile privind incompatibilitatea sa.

Citește și: Clotilde Armand, declarații halucinante! Cât este nevoie pentru a asfalta o stradă: „Dacă vrei să o faci corect este imposibil să te încadrezi în trei ani”

Marcel Ciolacu îl apără pe Cătălin Cîrstoiu și de la distanță

Premierul PSD, Marcel Ciolacu, i-a luat apărarea lui Cătălin Cîrstoiu, vineri, în Suceava, afirmând că este supus unui „jihad”.

„Încă eu nu am aflat cu ce a greșit doctorul Cătălin Cîrstoiu”, mai spune Marcel Ciolacu.

„De mult timp nu am mai văzut un jihad așa pe un cadidat. Îmi aduce aminte de alți candidați, mai ales pentru funcția de președinte. Ce se întâmplă acum, chiar cu unul dintre acei candidați, am vorbit azi dimineață la telefon și am spus că nu am mai văzut.

De mult timp nu am mai vazut un jihad asa pe un candidat. Mi-aduce aminte de alti candidati, mai ales pentru functia de presedinte. Ce se intamplă acum, chiar cu unul dintre acei candidati am vorbit azi dimineată la telefon si am si spus că nu am mai văzut…Încă eu nu am aflat cu ce a greșit doctorul Cătălin Cîrstoiu, în afară de faptul că este candidatul alianței PSD-PNL. Eu ce am aflat întotdeauna despre Cătălin Cîrstoiu este că e un medic de excepție, soția dânsului, la fel, un medic de excepție. Ce știu din cifre, și pe urmă m-am deplasat și personal la Spitalul Universitar, este că este managerul care a atras cele mai multe fonduri europene. Sunt ferm convins, nici nu am intrat în campanie, suntem în precampanie, că în viitoarea perioadă, domnul Cătălin Cîrstoiu va ști să dea și explicații, și argumente. E normal, nefiind obișnuit cu politica, câteodată să răspunzi. Eu l-am încurajat și personal, și public, și-l încurajez în cotinuare să rămână Cătălin Cîrstoiu, natural, cum este el”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, la Suceava.

Citește și: Volodimir Zelenski a ajuns în România, în plin război în Ucraina. Unde a aterizat liderul ucrainean