Cătălin Moroșanu, ELIMINAT de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Cătălin Zmărăndescu: „Este o lecție de viață. M-a făcut mai bun”

Eliminare șoc la Survivor All Stars. Pentru Cătălin Moroșanu, flacăra competiției din Republica Dominicană s-a stins, după duelul cu Cătălin Zmărăndescu.

01 mart. 2024, 09:53
Cătălin Moroșanu, ELIMINAT de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Cătălin Zmărăndescu: „Este o lecție de viață. M-a făcut mai bun”
Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor All Stars 2024

Seară plină de surprize la Survivor All Stars. Faimoșii au pierdut doi concurenți. După descalificarea lui Jador, a avut loc o nouă eliminare. După ce a pierdut duelul împotriva lui Cătălin Zmărăndescu, Cătălin Moroșanu a părăsit competiția.

Citește și: Jador, descalificat fără drept de apel din Survivor All Stars. Foștii colegi îl pun la zid pe manelist pentru comportamentul nepotrivit: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția”

După eliminare, Cătălin Moroșanu a făcut primele declarații. Faimosul a împărtășit cu sinceritate impactul pe care participarea înc ompetiție a avut-o asupra sa. El a subliniat că experiența de la Survivor l-a transformat într-un om mai bun, adăugând că această aventură i-a adus și o binecuvântare în viața personală, pe fiul său, Patrick.

La prima ediție, în sezonul 2, Survivor m-a făcut un om mai răbdător, un om mai bun. Survivor în sezonul mi-a dat un copil, Patrick. Imediat după ce am venit de la Survivor, soția mea a rămas însărcinată și l-am avut pe Patrick. Patrick este Survivor și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că, uite, totul este cu un scop. Survivor m-a făcut mai bun și lumea care se uită la televizor poate nu realizează, dar ne schimbă pe zi ce trece pe toți.

Citește și: Jador și-a cerut iubita în căsătorie cu Biblia. Manelistul a fugit de la Survivor All Stars pentru Oana Ciocan. Detalii de ultimă oră despre descalificarea cu scandal

Ana și Ștefi sunt două campioane ale României, care au venit aici la Survivor și fac senzație maximă. Vă iubesc din toată inima. Veniți să vă îmbrățișez. Să fiți în finală. Survivor, pentru toată lumea, este o lecție de viață. Am făcut o echipă excepțională. Să rămâneți aceeași oameni buni”, a spus Cătălin Moroșanu, după eliminare.