Cătălin Moroșanu, mărturisiri neașteptate după 20 de ani de relație: „Sincer să spun suntem caractere diferite”

Cătălin Moroșanu a vorbit cu sinceritate despre căsnicia lui și despre secretul cara i-a ajutat să rămână împreună nu mai puțin de 20 de ani.

29 feb. 2024, 17:50
Cătălin Moroșanu, mărturisiri neașteptate după 20 de ani de relație: „Sincer să spun suntem caractere diferite”
Cătălin Moroșanu, mărturisiri neașteptate după 20 de ani de relație: „Sincer să spun suntem caractere diferite”

Cătălin Moroșanu se numără pe lista celor mai apreciați și împortanți sportivi de la noi din țară. Kickboxer-ul a reușit să își construiască o carieră de succes și să își clădească un parcurs profesional plin de reușite, la care unii pot doar să viseze. Bineînțeles, că în spatele tuturor acestor momente notabile se află enorm de multă muncă și mult efort, de la care Cătălin Moroșanu nu s-a dat niciodată în lături.

Citește și: Cum a reușit Amna să ajungă la greutatea ideală în doar două luni. Artista a dezvăluit secretul pentru o siluetă de invidiat. ”Așa am reușit să scap de patru kilograme”

Referitor la viața personală, de-a lungul anilor, sportivul a fost destul de discre. Cătălin Moroșanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Geogiana. Cei doi sunt căsătoriți de 12 ani, dar formează un cuplu de aproximativ 20 de ani.

Cătălin Moroșanu poate fi considerat un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes în spate, o bază solidă, cât și o soție iubitoare și doi copii minunați.

Sportivul și soția sa sunt extrem de fericiți împreună și, de-a lungul anilor, au reușit să-și construiască familia pe care și-au dorit-o. Din dragostea lor au apărut un fiu și o fiică, care le aduc bucurie în fiecare zi. Cu toate acestea, ca în orice alt cuplu, cei doi au avut și momente mai puțin plăcute. Totuși, au reușit să treacă împreună peste toate obstacolele vieții, chiar și în momentele când totul părea pierdut.

„Am avut, ca în orice relație, și momente mai dificile. Dar am rămas împreună și am depășit orice clipă mai grea. D-asta am și rămas împreună. Mereu trebuie să ne amintim cine am fost, cum am crescut împreună și cum vom fi pe mai departe.”, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru Viva.ro.

Cătălin Moroșanu și soția sa nu au niciun secret ascuns în mânecă, însă consideră că a contat și faptul că s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, au crescut împreună și au fost alături unul de celălalt atât în momentele frumoase, cât și în cele mai puțin frumoase. Sportivul recunoaște că el și poartenera sa au caractere diferite, însă nu consideră că este un dezavantaj, ci din contră.

„Sincer să spun, datorită faptului că ne-am cunoscut de la o vârstă fragedă am reușit să ne acceptăm unul pe altul și să ne educăm. A fost un avantaj că ne-am știut de mici, iar în orice relație e nevoie de compromisuri. Suntem caractere diferite, iar asta e foarte bine. Copiii, care au venit la momentul oportun, au cimentat relația. Faptul că suntem prieteni contează foarte mult, noi suntem parteneri de viață. Nu există o gândire clasică, ci totul facem împreună”, a mai spus Cătălin Moroșanu pentru sursa citată.

Citește și: Silvestru Șoșoacă, despre conexiunile Dianei Șoșoacă cu Rusia. ”Vrea să fie luată în seamă! Este capabilă de orice. Ea nu mă mai ascultă de foarte multă vreme”