Îl mai ştiţi pe Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali? Ce face acum şi ce spune despre perioada Steaua

Cătălin Zmărăndescu (45 de ani), fost campion la K1, actualmente luptător de MMA, a devenit extrem de cunoscut în România datorită faptului că o bună perioadă de timp i-a fost bodyguard lui Gigi Becali. Sportivul a avut astfel ocazia de a petrece foarte mult timp și alături de jucătorii roș-albaștrilor. Perioada și generația de care își aduce cel mai mult cu plăcere aminte este aceea a lui Mirel Rădoi.
Filip Stan
14 ian. 2018, 10:40
Îl mai ştiţi pe Cătălin Zmărăndescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali? Ce face acum şi ce spune despre perioada Steaua

Prezent alături de fotbaliști în multe deplasări, Zmărăndescu se bucură pentru că a avut șansa de a descoperi și alte laturi ale jucătorilor, scrie digisport.ro. „Am avut o relație foarte bună cu toți jucătorii, pentru că erau de treabă, de caracter. Am prins cel mai bine generația lui Mirel Rădoi iar de el mi-a plăcut cel mai mult din toate punctele de vedere. Și sportiv, dar și uman. Mirel era sociabil, prietenos, dar a contat foarte mult și latura sa războinică. Rădoi știa mereu ce are de făcut, când intra pe gazon, avea și o inimă mare, așa că pot spune cu certitudine că ar fi fost bun luptător”, a spus Zmărăndescu. 

Citeşte şi Dumitru Dragomir, atac devastator la adresa lui Gigi Becali

Rădoi, care a fost căpitanul FCSB, a fost un adevărat lider al roș-albaștrilor, dar au fost și două momente în care și-a pierdut cumpătul. Prima dată, în urmă cu mai bine de un deceniu, atunci când era tot la FCSB, dar în calitate de jucător. După coşmarul cu Middlesbrough din semifinalele Europa League, în campionat, la Bistriţa, roș-albaștrii au pierdut cu 0-1 iar Rădoi, într-un acces teribil de furie, şi-a secţionat braţul drept într-un geam de la intrarea spre vestiare. În ciuda acelei înfrîngeri, FCSB avea să câştige titlul.

Al doilea moment s-a petrecut după dubla de tristă amintire cu Partizan, din 2015, când a avut un acces de furie şi a aruncat violent o sticlă de apă, care, conform şefilor echipei, a ricoşat din marginea coşului de gunoi din cabină şi a lovit un geam, care s-a făcut ţăndări.

Mirel Rădoi, care a și antrenat Steaua în 2015 și a vorbit într-un interviu Digi Sport despre această experiență, începe curând cursurile pentru licenţa A şi vrea să antreneze din vară. Este dispus să meargă în orice ţară şi în orice ligă.

Citeşte şi Antrenorul FCSB dezvăluie de ce a demisionat: „Gigi Becali a venit în cantonament…”

„Mă uit la meciuri la tv şi nu pot să mă bucur de spectacol. De multe ori îi critic pe antrenori şi mă întreb de ce nu iau anumite decizii. Este uşor din faţa televizorului”, a spus fostul căpitan din Ghencea.

Mirel Rădoi are 36 de ani. A jucat fotbal la Drobeta-Turnu Severin, Extensiv Craiova, Steaua Bucureşti, Al Hilal, Al Ain, Al-Ahli Dubai şi Al-Arabi. Are 67 de partide în echipa naţională a României.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?