Cătălina Ponor a născut al doilea copil. Prima imagine cu noul membru al familiei: „Te iubim până la cer și înapoi”

Cătălina Ponor a născut al doilea copil. Fosta gimnastă trăiește cele mai frumoase și emoționante momente din viața ei, după ce a adus pe lume încă un băiețel. Anunțul a fost dat chiar de ea, pe rețelele sociale, însoțit de prima imagine cu noul membru al familiei.

13 mart. 2024, 15:26
Cătălina Ponor a născut al doilea copil. Prima imagine cu noul membru al familiei: „Te iubim până la cer și înapoi”
Cătălina Ponor a născut al doilea copil

Cătălina Ponor a născut al doilea copil. Vedeta a preferat să fie discretă în legătură cu cea de-a doua sarcină și s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă chiar în prima zi de Crăciun.

Citește și: Scandal revoltător la nivel înalt! Cătălina Ponor nu are voie să se apropie de lotul gimnastelor din România

Cătălina Ponor a născut al doilea copil

Fosta gimnastă a născut recent și a dat vestea cea mare pe Instagram. „Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare. A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare, te iubim până la cer și înapoi”, a scris Cătălina Ponor, pe Instagram.

Sportiva s-a căsătorit vara trecută, petrecerea a fost organizată la un conac spectaculos, din comuna Manasia, jud. Ialomița, și au participat membri ai familiei, prieteni și o mulțime de persoane publice. Bineînțeles, fostele colege ale campioanei, precum Andreea Răducan, Sandra Izbașa și Monica Roșu nu au putut lipsi.

La eveniment au fost prezenți și  Octavian Bellu și Mariana Bitang, legendarii antrenori care au crescut și au antrenat generații întregi de gimnaste. Cătălina și Bogdan Jianu și-au botezat tot sâmbătă băiețelul.

A fost emoționant și la botezul celui mic. Un băiețel minunat și foarte cuminte. Să le traiască și să fie sănătoși!”, a declarat Andreea Răducan. Lui Octavian Bellu i s-a propus să fure mireasa, însă inițiativa nu s-a mai concretizat.

Cătălina Ponor a pierdut procesul cu Serviciul Taxe şi Impozite

Cătălina Ponor, cetățean de onoare a Constanței, s-a adresat instanței de judecată în 2022, solicitând această facilitate, de a fi scutită de taxe pentru sala de fitness, însă judecătorii nu au fost de acord cu aceasta.

Gimnasta a cerut, în 2022, Tribunalului Constanța, să oblige Serviciul Public de Impozite și Taxe al primăriei să o scutească de plata impozitelor pentru sala de fitness „Cătălina Ponor Body Fit“, situată pe strada Gheorghe Dima nr. 2, potrivit Focuspress. Obiectul dosarului este „obligația de a face“, ceea ce arată că aceasta se aștepta ca justiția să se impună, cumva, asupra administrației locale, pentru a-i face un favor. Asta pentru simplu fapt că, la un moment dat, a obținut unele titluri remarcabile, e adevărat.

După mai bine de un an, judecătorii i-au respins cererea ca neîntemeiată. (Citește AICI mai multe detalii)