Catinca Roman tună și fulgeră, la o lună de la înmormântarea mamei. Ce acuzații îi aduce lui Petre Roman: „Nu a salutat pe nimeni la priveghi. Actuala soție e tot o victimă”

Catinca Roman îi aduce acuzații grave lui Petre Roman, la o lună și jumătate de la înmormântarea Mioarei Roman. Sora Oanei susține că tatăl lor a venit „din obligație” la funeraliile celei care i-a fost soție zeci de ani.
Filip Stan
08 apr. 2024, 16:23
Catinca Roman tună și fulgeră, la o lună de la înmormântarea mamei. Ce acuzații îi aduce lui Petre Roman: „Nu a salutat pe nimeni la priveghi. Actuala soție e tot o victimă”
Catinca Roman tună și fulgeră, la o lună de la înmormântarea mamei. Ce acuzații îi aduce lui Petre Roman: „Nu a salutat pe nimeni la priveghi. Actuala soție e tot o victimă”

Catinca Roman susține că tatăl ei vitreg ar fi venit „doar din obligație” la priveghiul Mioarei Roman, unde ar fi stat doar câteva minute și nu ar fi salutat aproape pe nimeni. Sora Oanei Roman face declarații inedite și despre actuala soție a politicianului.

Citește și: Catinca Roman sare în apărarea surorii sale, după mariajul eșuat: „Faptul că a avut tăria să pună pe masă ce i s-a întâmplat este foarte important”

Catinca Roman tună și fulgeră, la o lună de la înmormântarea mamei

Au trecut mai bine de 40 de zile de când regretata Mioara Roman a fost înmormântată. Fiica vitregă a lui Petre Roman, Catinca Roman, îl atacă dur pe fostul premier, susținând că acesta ar fi venit la priveghiul fostei sale soții doar de ochii lumii. Cât despre actuala lui parteneră de viață, Silvia Chifiriuc, Catinca spune că ar fi tot o victimă a acestuia, cum ar fi fost și Mioara Roman.

Regretata profesoară a murit pe data de 23 februarie 2024, la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman și-a dat ultima suflare în somn, în urma unui stop cardiorespirator, în azilul unde era internată de mai multă vreme. Fiica ei cea mică, Oana Roman, i-a organizat o înmormântare cu fast, pe care o pregătise încă de acum două luni, împreună cu Gabriela Lucuțar, cunoscută drept „Regina Întunericului”.

Marele absent de la înmormântare a fost chiar fostul ei soț, Petre Roman. La acel moment, fostul premier al țării era plecat din țară. A fost, însă, prezent la priveghi, când a intrat în biserică și a stat doar câteva minute la catafalcul fostei sale partenere de viață, lăsându-i pe sicriu un buchet de flori albe.

Prezentă în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola Tv, Catinca Roman îl acuză pe fostul premier că a stat foarte puțin la priveghiul Mioarei Roman, unde ar fi venit, de fapt, doar de ochii lumii.

„Eu nu mai sunt supărată pe el de mult. Ok, nu ai simțit să vii, nu veni. Dar să vii efectiv și s-o faci ca pe o obligație…A făcut-o pentru public. Nu am înțeles niciodată ce l-a deranjat pe el așa de tare de a rupt complet legătura cu noi. În continuare pentru mine este un mister…Eram acolo când a venit la priveghi. Nu a salutat pe nimeni, cred că pe Oana, nici nu mai știu. A fost atât de rapid, eu nu cred că a stat nici 10 minute cât a scris presa. A fost ceva gen: a intrat, pac, și a ieșit! El pleca a doua zi, nu a venit în țară pentru asta”, a spus Catinca Roman, la Metropola Tv.

În aceeași emisiune, Catinca Roman a povestit și cum au fost cei 34 de ani în care a locuit în aceeași casă cu Petre Roman. Aceasta susține că fostul premier făcea diferențe între ea și sora ei, Oana Roman. În ceea ce o privește pe Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, Catinca afirmă că și ea ar fi o victimă a lui, așa cum ar fi fost și Mioara Roman.

„Nu are legătură cu actuala soție. Nu o învinuiesc pe ea. Actuala soție e tot o victimă și ea, are și ea o vârstă, e un om educat totuși. Nu o cunosc personal. Mi se pare ceva foarte imatur. Au fost niște nemulțumiri ale lui, niște frustrări care s-au adunat în timp. Înainte de Revoluție au mai fost 15 ani când el era cu mult sub mama, ea era mai cunoscută, câștiga mai mult ca el. Eu cred că el a adunat niște frustrări. El și-a pregătit plecarea din timp, nu pleci fără să fii sigur de niște lucruri, a fost pregătit și financiar. E un tip extrem de pragmatic, foarte organizat, cu o disciplină de fier. Nu e un spontan, nu și-a pierdut mințile că s-a îndrăgostit.

Am trăit 34 de ani în aceeași casă, nu i-am zis tată, dar l-am considerat ca pe un părinte. E adevărat, făcea diferențe între mine și Oana, dar eu atunci nu am conștientizat acest lucru. Dar, nu e normal ce a făcut! Nu pot totuși să spun că Oana a fost privilegiată. Nu vorbim de bani aici. Cu Oana sunt în relații foarte bune acum, dar nu ne vedem des. Suntem temperamente diferite, asta e!”, a mai spus Catinca.

După moartea Mioarei Roman, cele două fiice ale ei, Oana și Catinca, au rămas și cu multe datorii. Ele sunt nevoite să achite acum la Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului şi Protocolului de Stat, suma de 300.000 de euro. Acești bani constituie restanțele la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol în care Mioara Roman a locuit cu Petre Roman în timp ce el avea funcția de premier al României.

Vreme de 10 ani, Mioara Roman s-a luptat în instanțele de judecată, căci avea proprie pe pensie, după ce a fost evacuată din vila de protocol din cartierul Primăverii din București, de către fostul președinte Traian Băsescu.

„Nu pot vorbi despre acest lucru pentru că este un proces încă. A fost situația care a fost, ei au făcut niște abuzuri la momentul respectiv. Nici mama nu a luat hotărârea cea mai bună dacă mă întrebi pe mine, dar e tardiv. Apreciez atitudinea lui Băsescu, indiferent de conflicte în asemenea momente trebuie să lași deoparte orgoliile și să te comporți frumos. Pentru mine a contat pentru că a contribuit și el la situația care este, dar a trimis o coroană la funeraliile mamei, semn că a avut remușcări”, a mai declarat Catinca Roman.

Citește și: Catinca Roman a slăbit 15 kilograme. Ce produs a scos din alimentația sa ca să ajungă la greutatea dorită

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Capital.ro
România este în elita mondială. Nu ne poate întrece nimeni. Suntem pe primul loc
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Bătaie în Parlamentul României. I-a spart nasul
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță o lună iunie cum nu prea a mai fost în România. Prognoză completă iunie 2024
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Apar noi ajutoare pentru persoanele cu dizabilități: Ministrul Muncii „Pot fi construite de la zero servicii sociale care să susţină aproape 5.000 de persoane cu dizabilități să aibă un trai independent.”
Capital.ro
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
StirileBZI
Coșul de produse e mai ieftin în Grecia decât în România! Cât plătesc românii în supermarketuri
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Tragedie în Bistrița: Bărbat găsit mort în mașină, după ce trecătorii l-au crezut adormit. Ancheta ridică semne de întrebare
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'