Ce diferență uriașă de vârstă există Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac. El are și doi copii mari

Sorana Cîrstea și fiul lui Țiriac formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Se știu foarte puține lucruri despre ei și, cu atât mai mult, diferența de vârstă. Noi am aflat, iar aceasta este una destul de mare.

21 apr. 2024, 14:32
Ce diferență uriașă de vârstă există Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac. El are și doi copii mari

Sorana Cîrstea și Țiriac Jr se iubesc de trei ani, însă relația lor e foarte discretă. Cei doi s-au cuplat după ce Ion Alexandru Țiriac a divorțat de Ileana Lazariuc, însă fanii au aflat mult mai târziu.

Cei doi nu se afișează deloc împreună în spațiul public, iar fanii nu știu multe despre ei. Acum, noi am aflat ce diferență de vârstă este între sportivă și miliardar.

Ei bine, nici mai mult, nici mai puțin, decât 13 ani. Alexandru Țiriac are 46 de ani, iar Sorana Cîrstea are 33 de ani. Țiriac are și doi copii de 15 și 16 ani cu Ileana Lazariuc, de care s-a separat. Chiar și așa, diferența de vârstă nu are nicio legătură cu iubirea ce și-o poartă.

”Cei doi s-au cunoscut în incinta complexului Stejarii Country Club, unde tenismena locuiește de ceva timp și unde Ion Ion Țiriac s-a mutat după separarea de Ileana Lazariuc. Complexul este deținut de tatăl său.

Complexul cuprinde locuințe pentru închiriere și este amplasat lângă Stejarii Clubul Rezidențial, proiect ce include 8 clădiri cu 285 de apartamente și care a fost lansat în urmă cu 14 ani. „Stejarii Collection a venit ca o continuare naturală a Clubului Rezidențial Stejarii. Am avut de depășit standardele înalte ale unui etalon rezidențial, de a fi mai buni decât noi înșine”, a declarat Ion Țiriac, potrivit Click.

Sorana Cîrstea, prima declaraţie despre relaţia cu Alexandru Ţiriac

„Singurii oameni cu care am vorbit au fost antrenorul meu, iubitul meu și cu familia mea. Am încercat să țin conversațiile scurte și să vorbesc doar cu acele câteva persoane care îmi sunt aproape la bine și la rău. Mai târziu, voi vorbi și cu ceilalți, dar pentru mine cel mai important e să am grijă de mine și să fiu profesionistă, iar la mesaje pot răspunde când e timp”, a declarat Sorana Cîrstea.

„28 de ani de antrenamente, peste 25 de accidentări serioase. N-a avut Crăciun, zile de naștere sau Revelion. A călătorit peste 1.000.000 de kilometri. O viață presărată cu lacrimi, dureri, îndoieli, înfrângeri grele! Și vine un moment în călătoria ei când acest zâmbet din suflet face ca totul să merite. Ceea ce ai reușit este întârziat și pe deplin meritat”, a postat Alexandru Ţiriac după calificarea în sferturile de finală reuţită de Sorana Cîrstea.