Ce face George Burcea, în timp ce Andreea Bălan visează cu ochii deschiși la nunta alături de Victor Cornea. ”Emoțiile sunt mari”

Andreea Bălan s-a lăsat dusă de iubire și ar putea ajunge chiar în fața altarului în curând! Recent, artista și-a exprimat public dorința de a face următorul pas în relația cu actualui iubit, Victor Cornea. Totuși, ce face George Burcea în timpul acesta? Vezi mai jos.

02 apr. 2024, 13:58
Ce face George Burcea, în timp ce Andreea Bălan visează cu ochii deschiși la nunta alături de Victor Cornea. ”Emoțiile sunt mari”

Andreea Bălan s-a lăsat dusă de iubire și ar putea ajunge chiar în fața altarului în curând! Recent, artista și-a exprimat public dorința de a face următorul pas în relația cu actualul iubit, Victor Cornea. Totuși, ce face George Burcea în timpul acesta? Vezi mai jos.

Citește și Andreea Bălan se vede, din nou, mireasă. Cum vrea cântăreața să arate nunta

Recent, Andreea Bălan și-a exprimat dorința de a face următorul pas în relația ei cu Victor Cornea, și anume, mult așteptata nuntă.

Chiar dacă nu sunt de mult timp împreună, pare că blonda are planuri mari alături de tânărul sportiv. Totuși, mulți se întreabă cum rămâne cu George Burcea, tatăl celor două fetițe.

În momentul de față, George Burcea își îndreaptă atenția către cariera profesională.

Astfel, după doi ani în care artista s-a judecat cu tatăl fetițelor sale, George Burcea, pare că abia acum lucrurile revin pe făgaș normal, atât pentru Andreea Bălan, cât și pentru actorul George Burcea.

După ce s-a finalizat procesul de divorț, în 2022, artista a încercat să își refacă viața însă a eșuat.

O perioadă a stat singură, apoi l-a- cunoscut pe Tiberiu Argint, însă nici această relație nu a durat.

Cum iubirea apare chiar când nu te aștepți, jurata de la Te Cunosc de Undeva l-a întâlnit pe Victor Cornea, tânărul care avea să îi dea un înțeles vieții artistei.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Bălan și-a exprimat dorința de a fi din nou mireasă.

Victor Cornea este bărbatul alături de care își dorește să ajungă din nou în fața altarului, chiar dacă a mai trecut prin această etapă în viața sa.

„Îmi doresc să fie pe o plajă, la mare, cât mai departe. Aș prefera doar pe cei apropiați la nuntă. Vreau ca evenimentul să fie foarte restrâns, deoarece prima mea nuntă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș dori ceva doar pentru sufletul meu, alături de cei dragi. Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor. Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”.

”Extrem de emoționat și onorat”

În paralel, George Burcea traversează o perioadă destul de favorabilă și pare să-și fi îndreptat toată atenția către cariera profesională.

După ce s-a împăcat cu Viviana Sposub, actorul a revenit în România, aici unde a făcut o schimbare majoră în viața sa și și-a concentrat toată atenția către noul său proiect cinematografic.

Actorul a atins succesul internațional cu rolul majordomului ”Lurch” în serialul ”Wednesday”, iar acum a acceptat, poate, cel mai important rol din cariera sa.

Îi va da viață domnitorului Alexandru Ioan Cuza într-o producție grandioasă.

„Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne.

Citește și Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea: „Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”

Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect”, a scris George Burcea pe Instagram.