Ce gândesc bărbaţii, în funcţie de zodie

Nu doar mintea femeilor este macinata de nenumarate ganduri zilnic, ci si cea a reprezentantilor sexului puternic, desi uneori ei nu par sa fie stresati de vreo problema. Daca vrei sa patrunzi in acest labirint complex, citeste articolul de mai jos si vei afla la ce tind barbatii sa se gandeasca cel mai des, in functie de zodia in care s-au nascut.
Alina Costache
12 oct. 2015, 12:09
Ce gândesc bărbaţii, în funcţie de zodie

Berbec

Barbatii nascuti in aceasta zodie nu fac parte dintre acele persoane care isi construiesc tot felul de ganduri negre legate de problemele cu care se confrunta zi de zi. Nici vorba de asa ceva! Ei prefera sa acorde mai multa atentie lucrurilor bune pe care li le ofera viata. Nativii se gandesc doar la reuniunile cu prietenii lor si la sticlele de bere pe care le vor savura la o serie de glume de calitate. Aceasta pare a fi imaginea care ii insoteste in acele momente cand nu mai suporta activitatea pe care o realizeaza.

Taur

Spre deosebire de Berbeci, reprezentantii acestei zodii nu au timp nici macar in ganduri sa viseze la petreceri. Bineinteles, ar putea sa faca ei acest lucru lejer, insa nu le sta in fire. Ei sunt seriosi, determinati, chiar obsedati, am putea spune, de munca ori de scoala. Ei nu se implica mai mult decat ar fi cazul doar in activitatile de la locul de munca, ci si in alte proiecte personale. In acest mod, prea mult timp liber nu le mai ramane la dispozitie.

Gemeni

A spus cineva mancare? Barbatii Gemeni par sa se gandeasca la tot felul de preparate culinare apetisante chiar si atunci cand nu le este foame. Cu toate acestea, nu sunt neaparat cei mai gurmanzi nativi din horoscop. Dimpotriva, se rasfata cu bunatati fara sa intreaca limita. Avand in vedere ca sunt firi active, ei nu suporta ca digestia grea sa le „fure” din energie si sa ii moleseasca.

Rac

Barbatii Rac sunt destul de atasati de familie, asa ca cei dragi sunt mereu in mintea lor. Ei se implica chiar mai mult decat ar trebui in problemele membrilor, suferind uneori inutil pentru ceva care se poate rezolva repede. Insa pare mai usor sa stai sa plangi durerea decat sa gasesti solutii. Nici nu te gandi sa spui ceva rau de mama lor ca te vor si lua in vizor pe viitor. Ea este cea ma importanta persoana din viata lor, asa ca este sfanta.

Leu

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca nativii acestei zodii sunt orgoliosi, increzatori in ei si iubitori de popularitate. Asadar, este lesne de inteles ca ei se gandesc destul de des ce ar putea sa mai faca pentru a iesi in evidenta. Bineinteles ca iau in calcul doar partea pozitiva a lucrurilor. Lor nu le place sa fie asociati cu o imagine negativa in societate.

Citeşte mai multe, pe divahair.ro

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
În ce zi, ce oraș și cu cine joacă România după calificarea din grupe. Program complet optimi EURO 2024
Capital.ro
Decizie azi, 26 iunie, pentru românii cu telefoane mobile. Nu mai scapă nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Anunț important pentru clienții ING! Se anunță schimbări uriașe!
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
S-a dat lege! Ce se întâmplă cu românii decedați în străinătate
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut'
Playsport.ro
Lângă cine a vrut Ciolacu neapărat să stea în timpul meciului România - Slovacia de la Euro
kanald.ro
Vecinii Anei Maria Gherman fac dezvăluiri uluitoare, după ce și-a pus capăt zilelor într-o pădure din Iași! „Stătea mult la magazin, bea...”
Capital.ro
Ungurii CUCERESC Transilvania. Ungaria dă lovitura chiar în inima României
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Răzvan Marin: ‘Ne-am îndeplinit obiectivul și am făcut milioane de români fericiți’
MediaFlux
VIRUSUL MORTAL care AMENINȚĂ OMENIREA! Este cea mai periculoasă tulpină
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?