HOROSCOP: Ce îl atrage la o femeie, în funcţie de zodia lui

Daca vrei sa iti intensifici eforturile in ceea ce priveste "investigatia" barbatului de care esti atrasa, renunta la a il urmari pe retelele sociale, si cerceteaza mai bine zodiacul. Stelele iti pot oferi intotdeauna o perspectiva noua, obiectiva, in ceea ce priveste preferintele potentialului tau partener, lucru ce ar putea fi de mare folos, mai ales daca sunteti inca la inceput, iar el se intalneste, deocamdata, si cu alte femei.
Iulian Tudor
15 sept. 2016, 07:39
HOROSCOP: Ce îl atrage la o femeie, în funcţie de zodia lui

Iata trasaturile carora barbatii nu le pot rezista, conform zodiei lor, scrie elle.ro.

Berbec

Barbatii Berbec nu ii pot rezista unei femei ce emana incredere de sine. Daca este independenta si are incredere in fortele si idealurile proprii, dar si aventuroasa in acelasi timp, barbatul Berbec este cucerit instantaneu!

Citeşte şi Horoscop: Dive în tinereţe, doamne la bătrâneţe. 4 zodii care îmbătrânesc frumos

Taur

Pentru Tauri, zicala ‘dragostea trece prin stomac’ este cat se poate de aplicabila: ei adora o femeie gurmanda, care stie sa le prepare mancaruri fine, complexe. De asemenea, o femeie care are mereu grija de ea si miroase bine, este cocheta si stie si sa aprecieze un vin bun, are toate sansele sa cucereasca un taur.

Gemeni

Barbatul Gemeni este atras de femeile inteligente, cu preocupari inalte, si iubeste provocarile. Daca ii poti egala intelectul propriu si simtul umorului dezvoltat, uneori usor sarcastic, cu siguranta nu va putea sa iti reziste.

Rac

Racii sunt persoane foarte emotive, desi aleg sa nu arate aceasta parte a lor tuturor, ci doar celor in care au incredere completa. Asadar, caracteristica cea mai cautata de un nativ Rac este loialitatea: daca simte ca se poate baza pe tine, lupta este pe jumatate castigata.

Leu

Leul iubeste o femeie care este la fel de pasionala ca si el. El este indraznet, aventuros si nu se teme sa isi asume riscuri, si isi cauta o partenera de viata pe masura. Daca crezi ca te ridici la asteptarile lui, accepta provocarea.

Citeşte şi Horoscop: Top 3 zodii care obţin tot ce îşi doresc toamna asta

Fecioara

Nativul Fecioara este atras de femeile cu integritate: daca esti o persoana sincera, cu principii, lui ii va fi foarte greu sa iti reziste.

Balanta

Balantele apreciaza o partenera spontana, care este mereu dispusa sa incerce ceva nou si care nu are nevoie de planuri pre-stabilite pentru a se putea simti bine. Daca esti o femeie careia ii plac confruntarile si care nu accepta modul altora de a face ceva, el poate fi foarte usor indepartat de tine.

Scorpion

Barbatul Scorpion iubeste femeile misterioase. El nu cauta pe cineva care sa fie ca o carte deschisa, ci vrea sa o descopere el pe partenera sa, in fiecare privinta a vietii sale. Explorator din fire, nu-i spune totul despre tine, ci lasa-l sa invete treptat despre trecutul tau si despre visurile tale.

Sagetator

Pentru a cuceri inima barbatului Sagetator, va trebui sa ai aceeasi pasiune pentru calatorii precum a lui. El adora femeile cu sete de cunoastere, care viseaza, la fel ca el, sa colinde prin toata lumea si sa aiba parte constant de noi experiente.

Capricorn

Capricornii sunt firi incapatanate, asadar pentru el este perfecta o femeie cu multa rabdare si o capacitate crescuta de intelegere. De asemenea, el are nevoie de cineva in care sa se poata increde pentru a putea pune bazele unei relatii serioase, asadar rabdarea si loialitatea sunt pe primul loc!

Varsator

Varsatorii sunt atrasi de femeile cu interese neconventionale si cu personalitati distincte. Adora unicitatea unei femei si abilitatea sa de a iesi in evidenta – in mod natural! Pentru a-l captiva in intregime, o femeie nu trebuie sa renunte la punctul ei de vedere, indiferent cat de nonconformist este.

Pesti

Emotivi din fire, Pestii adora o femeie care nu se teme sa isi arate slabiciunile si vulnerabilitatea. Ei apreciaza sinceritatea si puritatea emotionala a celor din jur, asadar poate fi foarte impresionat de altruismul unei femei sau de latura sa empatica.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Arde întreaga Românie. Temperaturi de nesuportat
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?