Celine Dion, în stare foarte gravă. Artista abia se mai poate mișca: „Suferă foarte mult. Are cea mai bună echipă medicală, dar boala ei e incurabilă”

Vin noi vești despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Artista în vârstă de 55 de ani se simte foarte rău și a fost nevoită să-și amâne sau chiar anuleze mai multe concerte.

16 iun. 2023, 09:04
Celine Dion, în stare foarte gravă. Artista abia se mai poate mișca: „Suferă foarte mult. Are cea mai bună echipă medicală, dar boala ei e incurabilă”

Celine Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o boală foarte rară din cauza căreia nu se mai poate mișca cu ușurință. Există riscul să nu mai poată reveni vreodată pe scenă.

Starea ei se agravează pe zi ce trece. Nu se simte bine deloc, iar o apropiată a artistei spune că se simte mai rău decât pare. “Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”, a spus persoana respectivă.

Citește și Problemele de sănătate au îngenunchiat-o pe Celine Dion! Artista și-a anulat toate concertele până în aprilie 2024

Celine Dion a făcut anunțul referitor la afecțiunea de care suferă încă de anul trecut. A fost nevoită să amâne numeroase concerte, inclusiv pe cel din România, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 11 iunie 2023, la Arena Națională. Spectacolul făcea parte din turneul „Courage World Tour”.

Potrivit apropiaților, artista are spasme musculare incontrolabile, care pot duce la complicații medicale, iar la câțiva ani de la momentul diagnosticării poate duce și la deces.

“Celine suferă foarte mult. Are cea mai bună echipă medicală pe care o poate cumpăra cu bani, dar lucrurile nu arată bine. Boala ei este incurabilă. Și oricât de mult a lucrat la asta cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se îmbunătățește”, au mai spus apropiații artistei.

Celine Dion, nevoită să-și anuleze concertele

Celine Dion spunea, în urmă cu un an, atunci când și-a anulat concertele, că are o echipă de medici foarte bună și că speră să se facă bine cât mai rapid.

“Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata.

Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a spus Celine Dion la finalul anului trecut.

Shannen Doherty a fost operată pentru a i se îndepărta tumora la creier

Nu e singura care trece printr-o perioadă grea în ceea ce privește sănătatea. Shannen Doherty, actrița de 52 de ani din „Beverly Hills”, care a spus că cancerul i s-a răspândit la creier, a făcut un clip video înainte de a intra într-o operație în cadrul căreia i-a fost îndepărtată tumora de la creier.

Citește și Celine Dion se află în stare gravă. Anunţul făcut de un membru al familiei: „Durerile o paralizează. Nu poate merge”

„16 ianuarie 2023. Operația. Am avut o tumoră în cap, iar ei au vrut să o îndepărteze și să-i facă o biopsie. Am încercat să fiu curajoasă, dar clar am fost îngrozită”, a scris ea în dreptul videoclipului.

„Frica m-a copleșit. Am fost speriată de posibilele scenarii, îngrijorată că aș putea să o las singură pe mama și ce impact ar avea asta pentru ea. Îngrijorată că nu voi mai ieși din operație așa cum mă știu”.