Cezar Ouatu organizase o tabără pentru copii, chiar la Ferma Dacilor. Contratenorul, șocat de tragedia petrecută în a doua zi de Crăciun: ”Am rămas cu un gust amar”

Cezar Ouatu nu mai are nevoie de prezentare, fiind un contratenor celebru, atât în România, cât și peste hotare. Nu mulți știu că acesta obișnuiește să organizeze tabere cu copii în diverse zone din țară. Ouatu a declarat că în perioada 4-7 ianuarie trebuia să fie la Ferma Dacilor, în tabără, cu cei mici.

28 dec. 2023, 11:10
Cezar Ouatu organizase o tabără pentru copii, chiar la Ferma Dacilor. Contratenorul, șocat de tragedia petrecută în a doua zi de Crăciun: ”Am rămas cu un gust amar”

Cezar Ouatu este un nume sonor în România, și nu numai. Contratenorul este foarte îndrăgit de români, însă este cunoscut și ca fiind un om empatic și săritor. Nu mulți știu despre acesta că obișnuiește să organizeze tabere cu copii.

Citește și Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre cea mai mare fantezie a lui: „Aș vrea să petrec o noapte romantică cu Andreea Esca”

Norocul a fost de partea artistului, deoarece acesta a organizat o tabără în perioada 2-7 ianuarie 2024, chiar la Ferma Dacilor, acolo unde un incendiu de proporții a luat viețile a șapte suflete nevinovate, în a doua zi de Crăciun.

Ferma Dacilor, una dintre destinațiile preferate ale turiștilor, a izbucnit în flăcări marți dimineață, 26 decembrie.

Complexul punea la dispoziția oaspeților 21 de odăi, 4 căsuțe suspendate și 4 colibe dacice, 6 cabane în pădure și 10 locuri de campare și parcare pentru mașini si autorulote.

Cezar Ouatu alegea de fiecare dată complexul din Tohani, pentru taberele de creație artistică și dezvoltare personală FICCO Music Camp.

După tragedie, artistul a trebuit să ia o decizie.

Tragedia de la pensiunea Ferma Dacilor a lăsat o țară întreagă fără cuvinte. Nenorocirea a făcut ca șapte oameni să plece la ceruri, din păcate, lăsând în spate familii îndurerate.

Acum, ancheta este condusă de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Prahova, iar printre ipoteze ar fi o defecțiune la centrală pe lemne a complexului, o mână criminală, dar și o supraîncărcare a rețelei electrice.

“Este o tragedie, pur și simplu! Pentru mine, faptul că au decedat și copii lucrul acesta mă afectează. Legat de tabăra mea, am reușit să reconfigurez și să redirecționez totul într-o altă locație din Valea Prahovei.

Regretul și nostalgia copiilor mei care au mai fost la edițiile anterioare sunt mari, legate de locația respectivă. Noi ne-am creat propria noastră poveste prin taberele de creație artistică și dezvoltare personală. Am rămas cu un gust amar și cu un regret. Am rămas nostalgici…Atât copiii pe care i-am avut în edițiile anterioare.

Noi eram într-o legătură frumoasă cu toți cei de acolo, erau extrem de ospitalieri și primitori. Acolo, știu că se organizau mai multe, nu doar tabere.

Era un obiectiv frumos și sper să rămână acolo ca și poziționare, ca frumusețe și tot ce înseamnă zona pitorească. Nu știu să intru în culise…”, a declarat Cezar Ouatu, în exclusivitate pentru Playtech.

”Mulțumesc lui Dumnezeu”

Cezar Ouatu este șocat din cauza tragediei care a avut loc în a doua zi de Crăciun!

Contratenorul este foarte afectat, dar cu toate acestea, îi mulțumește lui Dumnezeu că nu a fost acolo la momentul tragediei. Mai mult decât atât, Cezar a spus câteva cuvinte și despre fiul patronului, care a murit în incendiu.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat cu noi acolo…Noi, oricum, în fiecare an eram poziționați și cazați în casele exteriore, în pădure. De 4 ediții, copiii nu au fost cazați în unitatea centrală.

Citește și Cezar Ouatu a desfiinţat-o pe fosta sa iubită, Angela Gheorghiu. „Nu mi-am dorit să fiu prietenul ei!”

Ne pare rău de această situație, de decesele copiilor…Inclusiv, un copil al patronului. Avea 10 ani, ea sportiv de performanță!”, a mai spus Cezar Ouatu.