Chefi la cuțite, sezonul 13. Componența celor trei echipe, după cea de-a doua probă de bootcamp: „Gândul meu era doar la echipa cu el conducător”

S-au aflat cele trei echipe de la Chefi la cuțite. Cine sunt cele trei echipe care vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

18 apr. 2024, 23:00
Chefi la cuțite, sezonul 13. Componența celor trei echipe, după cea de-a doua probă de bootcamp: „Gândul meu era doar la echipa cu el conducător”
Cele trei echipe de la Chefi la cuțite

Începe lupta pentru marele premiu de la Chefi la cuțite, în valoare de 30.000 de euro. Numai 18 concurenți au trecut mai departe după cea de-a doua probă de bootcamp, iar ei sunt cei ceare vor alcătui echipele celor trei chefi. Irina Fodor, gazda show-ului culinar, a anunțar și ce culori vor avea echipamentele concurenților.

Citește și: O vedetă Chefi la Cuțite și-a găsit o altă pasiune! Ce afaceri face în Bali. ”Așa este mai simplu”

Echipa de culoare roz, a lui Richard Abou Zaki, este formată din: Antonio Ștefănescu, Claudia Sauliuc, Andrea Recaldin, Geanina Crăciun, Dumitru Arun Vasile și Adnana Irimia.

Echipa de culoare verde, a lui Orlando Zaharia, este formată din: Alexandru Săbădeanu, Mihai Dragomir, Tatiana Găman, Lucica Susanu, Bogdan Năstase și Alexandra Veber.

Echipa de culoare galbenă, a lui Alexandru Sautner, este formaă din: Mario Mădălin Dumitru, Vlad Niculici, Iulia Maria Creangă, Ancuța Pop, Nicoleta Sima, Gabriela Lucuțar și Cătălin Țociu.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 martie 2024. Un concurent a primit cuțitul de aur de la Chef Ștefan Popescu, dar l-a refuzat! Care a fost motivul lui Liviu Moroiu

Mihai Dragomir își dorea foarte mult să facă parte din echipa lui chef Ștefan Popescu, dar acesta a fost elimiant în etapa preliminară, așa că fostul său cuțit de aur a fost trimis în echipa lui Orlando Zaharia.

„M-am pierdut. M-am uitat la el, el se uita la mine. Mi-am dorit foarte mult la chef Ștefan Popescu în echipă și gândul meu era doar la echipa cu el conducător”, a declarat Mihai Dragomir, la Chefi la cuțite.