Cine este Edi Barbu, bărbatul care a cucerit-o pe Alina Eremia. Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Nu mai este un secret faptul că Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de Edi Barbu, bărbatul lângă care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Însă nu mulți știu și cine este acesta, de fapt. Află toate detaliile în rândurile următoare.

29 ian. 2024, 23:20

Dacă Alina Eremia este cunoscută de toată lumea și are un succes cu care se poate mândri, despre iubitul acesteia, Edi Barbu, nu se cunosc prea multe detalii.

Citește și Alina Eremia, în culmea fericirii! Artista a fost cerută de soție de către iubitul ei, Edi Barbu. Ce a transmis vedeta pe rețelele sociale

Mulți se întreabă cine este Edi Barbu și cu ce se ocupă, mai ales după ce a cerut-o pe artistă în căsătorie!

După cererea în căsătorie, cu un inel frumos și prețios, fanii au fost curioși să afle mai multe despre viața personală a viitorului soț al artistei.

Edi Barbu, în vârstă de 35 de ani, și Alina Eremia s-au cunoscut la sală, iar de atunci sportul a rămas o pasiune comună pentru ei, până s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care este din ce în ce mai frumoasă de 8 ani.

Chiar dacă nu se cunosc prea multe detalii despre el și încearcă să își țină viața departe de ochii curioșilor, Edi Barbu este antreprenor și asociat într-o companie care se ocupă cu construcția și design-ul mobilei.

Mai mult decât atât, se știe despre el că este mare iubitor de sport, se antrenează zilnic la sală și practică luptele de contact și kick-boxul.

Cei doi își doresc și un copil

De altfel, Edi Barbu este pasionat și de sporturile extreme, cum ar fi parașutismul.

Recent, Alina Eremia a spus și că se gândește la nuntă și la un copil. Mai mult decât atât, cântăreața a spus clar că în viitorul apropiat vor avea loc aceste evenimente, fără a bănui ceva legat de cererea în căsătorie, care a surprins și totodată emoționat pe toată lumea.

„Nu știu când se va întâmpla, amândoi ne dorim același lucru. Nunta în sine este doar o formalitate. O să se întâmple în viitorul apropiat, cât de apropiat… vedem la anul.

Citește și Alina Eremia și Edi, pregătiți să devină părinți. Artista a făcut anunțul mult așteptat: „Fie ce o fi, băiat să fie”

Nu am niciun fel de scenariu în ceea ce privește nunta și nici nu vreau să-i impun lui un anumit mod de a o organiza. O să fie cea mai frumoasă zi, cât timp avem oamenii de suflet lângă noi care să împărtășească bucuria noastră. Restul sunt detalii pe care le vom stabili atunci”, a declarat Alina Eremia, potrivit Viva.ro.