Ciolacu o atacă dur pe Violeta Alexandru, care a spus că Firea nu e susţinută de PSD la locale: „Doar o mincinoasă care dezinformează”

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, o acuză pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii şi preşedinte PNL Bucureşti, de dezinformare, după ce aceasta a susţinut că social democraţii ar face sondaje în capitală, pentru a stabili dacă o mai susţine pe Gabriela Firea la alegerile locale.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 17:07

„Candidatul PSD la Primăria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va câștiga aceste alegeri și are toată susținerea mea și a partidului.

Violeta Alexandru este doar o mincinoasă care dezinformează. Mai bine ar fi preocupată de creșterea pensiilor și mărirea alocațiilor. Dar nu e în stare de absolut nimic!”, a scris marţi Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În dimineaţa aceleiaşi zile, Violeta Alexandru postase pe Facebook un mesaj referitor la presupusele sondaje, la care a ataşat şi o fotografie a formularului respectiv.

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraș să testeze alți candidați #problemegabi?
Cu ea sau fără ea, Bucureștiul scapă de PSD la toamnă.”, este dezvăluirea ministrului Muncii.

Citeşte şi: PSD: „Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux”