Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor! Actorul are fața tumefiată

Claudiu Bleonț a revenit pe micile ecrane, însă nu așa cum s-ar fi așteptat și dorit, ci cu fața tumefiată, după ce a avut un accident chiar în timpul filmărilor.

01 sept. 2023, 17:23
Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor! Actorul are fața tumefiată
Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor!

Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor! Actorul a dezvăluit că chiar înainte de filmare a avut parte de o provocare neașteptată, în urma căreia a căzut de pe bicicletă și s-a ales cu o rană la cap și umflături notabile.

Citește și Imagini de senzație din vacanța lui Adrian Minune! Cine este femeia alături de care s-a afișat pe litoral

Claudiu Bleonț, incident grav în timpul filmărilor!

Deși s-a ales cu fața tumefiată Claudiu Bleonț a făcut tot posibilul să minimizeze efectele accidentului și în spiritul său caracteristic a făcut haz de necaz.

„Am avut o provocare. Înainte de o filmare, am căzut seara de pe bicicletă și aveam o rană la cap, eram umflat. Atât de tare era umflătura. Am stat toată noaptea cu gheață, cu varză. Am păstrat pozele, le trimiteam. Știam că a doua zi aveam filmare chiar aici unde facem interviul. Am adormit târziu, nu am auzit echipa când a venit să mă ia. Am luat un taxi și am venit din București în Izvorăni, m-au machiat”, a declarat Claudiu Bleonț, la Antena Stars.

În ciuda acestui eveniment neplăcut, Claudiu Bleonț a reușit să treacă peste și să îți încheie ziua cu succes.

„Partea bună e că am filmat cu o cameră în frigider și eu deschideam ușa frigiderului, dar nu se vedea decât partea asta a mea care se uita după ce era de mâncare și în momentul în care închideam frigiderul, de acolo se vedea profilul meu și strigam „Lumi, unde mi-e salamul”. În felul ăsta nu s-a ratat ziua de filmare”, a adăugat actorul.

Loredana Groza, moment inedit pe platourile de filmare pentru seria „Camera 609”

Loredana Groza a surprins cu o dedicație complet neașteptată în timpul celei mai recente interpretări la o petrecere. Acest moment a avut loc pe platourile de filmare pentru seria „Camera 609”, în data de 22 august 2023, când artista a interpretat melodia „O fată singură în noapte”.

Prin această interpretare, artista a făcut o mărturisire surprinzătoare, care ar putea avea relevanță pentru viața sa amoroasă. Indiferent de adevăr, este clar că Loredana nu consideră o problemă ca o femeie să fie singură, considerând că s-ar putea considera binecuvântată, așa cum a subliniat în fața actorilor din distribuția serialului „Camera 609”.

În timpul evenimentului de la Izvorani, Loredana Groza și-a ținut atent publicul nu doar prin dansurile sale, ci și prin scurtele discursuri rostite între interpretări. Aceasta a dedicat piesa „O fată singură-n noapte” tuturor femeilor singure, completând cu câteva glume cu privire la medici, după o intervenție din rândurile audienței.

„Pentru că sunt multe fete singure…”, și-a început Loredana Groza discursul, după care a fost întreruptă: „Și doctori!”. „Și doctori singuri? Doctorii după ce fac o consultație nu mai sunt singuri.

Dar… Fete, domnișoare, doamne, să știți că nu e atât de grav să fii singură. Pe bune, chiar e foarte bine! Nu? Și Mai bine singură decât prost însoțită, corect? Despre asta e acest cântec! Deci nu este un cântec trist!”, a spus Loredana.

Despre subiectul divorțului a vorbit, însă, la un moment dat, Vasile Groza, tatăl artistei, pentru cancan.ro, confirmând că ea și Andrei ar fi separați. „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează.

Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus, pentru sursa citată, părintele cântăreței.

Citește și Ionuț Belei a devenit tată de tripleți. Câștigătorul Chefi la cuțite este în culmea fericirii: „Doar atât pot să dau din casă”