Cleopatra Stratan l-a surprins pe Cătălin Măruță, după ce prezentatorul TV a întrebat-o de ce a venit singură. Ce a mărturisit artista despre Edward Sanda: ”În ultima perioadă…”

Cleopatra Stratan a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre noile proiecte pe plan muzical, dar și despre viața ei din prezent.Totuși, Măruță i-a atras atenția cu privire la un subiect pe care artista a preferat să îl ocolească.

26 ian. 2024, 15:09
Cleopatra Stratan l-a surprins pe Cătălin Măruță, după ce prezentatorul TV a întrebat-o de ce a venit singură. Ce a mărturisit artista despre Edward Sanda: ”În ultima perioadă…”

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute tinere din România. Toată lumea știe că este în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, iar de atunci, fiica lui Pavel Stratan și-a construit o adevărată carieră în industria muzicală.

Citește și Edward Sanda a făcut-o lată, din nou! Cleopatra Stratan, scoasă din sărite de către soț: ”Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat!”

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai cunoscute tinere din România și, în prezent, Cleopatra se bucură de succes și este îndrăgită de foarte mulți români.

Cei care o urmăresc știu că în anul 2021, Cleopatra și Edward Sanda și-au unit destinele și au decis să facă acest pas, mai ales pentru că între ei există o iubire mare.

Cei doi postează foarte des poze pe rețelele sociale și este evident faptul că sunt de nedespărțit.

Mai mult decât atât, cuplul a participat și la ultimul sezon din America Express, acolo unde au dat tot ce au avut ei mai buni, însă mulți telespectatori au rămas cu un gust amar după difuzarea episoadelor.

Mai exact, Edward Sanda a fost acuzat în repetate rânduri de internauți că nu este în stare să aibă grijă de soția lui, și că, pe lângă asta, o trimite pe ea să facă cele mai dificile probe.

Chiar și așa, cei doi nu au ascultat de gurile rele care le-au sugerat chiar să se despartă, iar Cleopatra a continuat să se afișeze cu soțul său și să aibă viața pe care o avea și înainte.

Totuși, dacă până acum toată lumea s-a obișnuit să îi vadă împreună, de data aceasta, cântăreața l-a luat prin surprindere chiar și pe Măruță.

Invitată în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, vedeta a fost întrebată care este adevăratul motiv pentru care Edward Sanda nu a însoțit-o, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

”Se gândește la mine non-stop”

După spusele tinerei artiste, se pare că între cei doi nu se întâmplă nimic, singura explicație fiind aceea că partenerul său de viață a avut o altă treabă.

Artistul nu ar fi putut ajunge nici măcar în spatele camerelor de filmat, ceea ce este o premieră în cazul lor, a ținut să evidențieze Cătălin Măruță.

Citește și Prin ce momente dificile au trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda în America Express. Nu s-au mai întors aceeași oameni din Columbia: „Am încercat să ne echilibrăm”

Cu toate astea, Cleopatra Stratan a vrut să precizeze faptul că Edward Sanda îi este alături indiferent de situație și că se gândește întotdeauna la ea.

„Ce se întâmplă de ești singură? De obicei, în ultima perioadă, erai cu jumătatea ta pa canapea!”, i-a spus Măruță artistei.

„Astăzi am venit să vă cânt noua mea piesă și ar fi venit și jumătatea mea doar că are treabă!”, a răspuns Cleopatra.

„Și nu e nici în spatele camerelor de filmat?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Cleopatra Stratan, iar tânăra i-a răspuns: „Nu, astăzi nu!”.

Măruță a ținut să menționeze că e o premieră cu siguranță, iar cântăreața a vrut să transmită ceva foarte important.

„Dar se gândește la mine non-stop!”, a spus Cleopatra Stratan.