Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar! „Regina R&B” dată afară din casă chiar de Moș Nicolae: „Nu pot să spun la televizor. Am ieșit și cu cei doi copii”

Cristina Spătar nu a fost chiar cea mai norocoasă persoană atunci când vine vorba de planul personal. „Regina R&B” a trecut prin multe clipe de coșmar, iar relațiile ei au fost extrem de tumultoase. Vedeta a fost data afară din casă, alături de cei doi copii ai săi, chiar de Moș Nicolae.

07 dec. 2023, 22:05
Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar! „Regina R&B” dată afară din casă chiar de Moș Nicolae: „Nu pot să spun la televizor. Am ieșit și cu cei doi copii”
Clipe de coșmar pentru Cristina Spătar! „Regina R&B” dată afară din casă chiar de Moș Nicolae: „Nu pot să spun la televizor. Am ieșit și cu cei doi copii”

În acest an, Cristina Spătar a avut parte de o mare bucurie, este vorba despre una un dar aparte de la Moș Nicolae, un moment ce va rămâne adânc înrădăcinat în inima ei pe tot parcursul vieții. Cu toate acestea, au existat perioade în trecut în care nu i s-a oferit nimic, ba mai mult a fost pusă în situații de coșmar. Chiar ea și-a adus aminte un astfel de episod într-o discuție în cadrul unei emisiuni TV. Chiar dacă nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii, a sugerat că aceste vremuri au fost dificile și preferă să nu-și aducă aminte de ele.

Citește și: Georgiana Lobonț se mută în casă nouă în prag de sărbători! Cum arată cuibușorul de nebunii pentru care artista a scos sute de mii de euro din buzunar. ”E un vis pe care îl am de mică”

În cadrul discuției, Cristina Spătar și-a amintit și de un episod neplăcut petrecut cu câțiva ani în urmă, când a primit un „cadou” total neașteptat: a fost evacuată din propria casă împreună cu cei doi copii. Evitând detalii specifice, vedeta nu a menționat momentul exact sau persoana cu care a trăit această experiență, dar se putea observa că încă era afectată de această situație.

„Cristi Brancu: Mai ții minte vreun Moș Nicolae în care nu ai primit, în care nu a fost ce trebuie?

Cristina Spătar: Țin, dar nu pot să zic la televizor.

Cristi Brancu: De ce? Nu ai fost cuminte?

Cristina Spătar: Am fost cuminte, dar tot mi-am lua o nuielușă și am ieșit și afară din casă cu tot cu copiii.

Cristi Brancu: De ce?

Cristina Spătar: Așa s-a întâmplat. Chiar de Moș Nicolae.”, a povestit Cristina Spătar în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Cristina Spătar a avut o perioadă în care s-a dedicat total celor doi copii ai săi, însă la un moment dat a decis să își dea o nouă șansă și să se îndrăgostească de cel care, între timp, i-a devenit și soț. În urmă cu puțin timp, vedeta a dezvăluit cum a reușit Vicențiu Mocanu să o cucerească, dar și cum a început povestea lor de iubire.

„Cred că după un an de zile, după întâlniri, după gesturi frumoase, după surprize romantice, după ce am dat curs unor vacanțe împreună. Am început să ne cunoaștem, i-am cunoscut familia. Încet-încet. N-a fost dragoste la prima vedere, cel puțin din partea mea. Totul a venit treptat și consider că, la 51 de ani, nu mai e dragostea aia ca la 18, e mult mai rațională și mult mai cerebrală. Pot să zic că a știut el întotdeauna să puncteze atunci când a fost cazul și cu ce a fost cazul. El, ți-am zis, e un cuceritor, nu cred că ar rezista vreo femeie. Chiar îl duce capul să cucerească, dacă își pune mintea. (râde) Avem o vârstă. Și el, anul ăsta, face 50, în octombrie. Avem o experiență de viață, a știut exact ce trebuie să spună și când să spună, ce să facă. Lucrurile au venit de la sine”, a declarat Cristina Spătar pentru Viva.ro.

Citește și: Simona Halep și-a extins afacerea de milioane de euro. Mama tenismenei se ocupă de noua locație a clinicii de recuperare: „Felicitări, Mamitzic”