Clipe dificile pentru Andreea Răducan. Marea campioană, operată cu succes în Turcia

Andreea Răducan, 39 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală. Operația a avut loc în Turcia, iar marea campioană a explicat cu ce probleme s-a confruntat în ultimele luni.

10 mart. 2023, 14:48
Clipe dificile pentru Andreea Răducan. Marea campioană, operată cu succes în Turcia
Clipe dificile pentru Andreea Răducan. Marea campioană, operată cu succes în Turcia

Clipe dificile pentru Andreea Răducan. Fosta gimnastă a suferit o intervenție chirurgicală la un picior. „Una dintre dorințele pe care le-am avut anul trecut a fost aceea de a rezolva o problemă de sănătate. Un chist care apăsa pe nervul tibial îmi crea un mare disconfort în zona gleznei. Am așteptat ce-i drept tot anul dar important este că am găsit rezolvare acestei probleme”, a scris Andreea Răducan pe Instagram.

Citeşte şi: Cătălina Ponor, prima imagine cu băieţelul ei. Marea campioană a devenit mamă acum două luni FOTO

„La mijlocul lunii decembrie 2022, am decis să fac această intervenție chirurgicală în cea mai recent deschisă clinică din Istanbul. Știu că una din profesiile pe care nu aș putea să le practic niciodată, este aceea de medic. Din acest motiv, am multă recunoștință și respect pentru medicii în mâna cărora ne punem viața. Acei medici care își practică meseria cu responsabilitate, profesionalism și pasiune. Mulțumesc întregii echipe. Vă doresc tuturor multă, multă sănătate, iar întâlnirile cu medicii să fie doar pentru control și prevenție”, a mai adăugat Andreea Răducan.

Citeşte şi: Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. „Pentru plăcerile sufletului meu!”

Andreea Răducan, medaliată cu aur pe echipe și argint la sărituri, la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, multiplu medaliată cu aur și argint la campionatele mondiale şi europene, a fost președinta Federației Române de Gimnastică din 2017 până în 2020. Este căsătorită cu Daniel Tandreu și au împreună doi copii, o fetiță și un băiat.