Codrin Ştefănescu: „Ne injură şi blesteamă propriul electorat că suntem vânduţi şi mămăligi? Ciolacu tace!”

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu îl acuză pe Marcel Ciolacu că nu spune nimic despre nemulţumirile din partid, despre faptul că electoratul formaţiunii îi acuză pe social-democraţi că sunt „vânduţi şi mămăligi”, atunci când pleacă primari ai PSD din partid sau când PNL face numai abuzuri şi nenorociri.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 11:51
Codrin Ştefănescu: „Ne injură şi blesteamă propriul electorat că suntem vânduţi şi mămăligi? Ciolacu tace!”

„Ciolacu tace! Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace! Există nemulţumiri îngrozitoare în partid? Ciolacu tace! Ne injură şi blesteamă propriul electorat cā suntem vânduţi şi mămăligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri si abuzuri? Ciolacu tace! Sunt ameninţati sau călcaţi în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace şiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul că toti cei din PSD tac şi acceptă această situaţie. Şi laşi sau fricoşi, aşa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziţie publică doar eu!”, a scris Codrin Ştefănescu marţi pe Facebook.

 

Pe 13 iulie, Codrin Ştefănescu a anunţat că a discutat cu mulţi colegi din partid care i-au spus că ar vrea să plece din PSD. El le-a cerut acestora să aibă răbdare, pentru că va fi în curând Congresul PSD, iar Eugen Teodorovici are susţinerea multor membri ai formaţiunii pentru funcţia de preşedinte, „cu sau fără voia lui Ciolacu şi a şefilor săi din afara PSD”.

Marcel Ciolacu a spus, după şedinţa de joi a CEx al PSD, că au fost demarate procedurile interne pentru Congresul formaţiunii, care ar putea avea loc pe 22 august.