Cristina Ciobănașu, veste mult așteptată despre nunta cu Alexandru Mureșan, la scurt timp după ce fostul iubit, Vlad Gherman, s-a căsătorit civil: „Nu e cale de întoarcere”

Cristina Ciobănașu a vorbit recent despre planurile ei de căsătorie cu Alexandru Mureșan, iubitul ei.

08 apr. 2024, 17:15

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil, iar la scurt timp după și Cristina Ciobănașu a vorbit despre nunta ei cu actualul său partener, Alexandru Mureșan.

Cei doi actori au o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au planuri serioase de viață. Sunt împreună de aproape trei ani, iar toți cunoscuții îi întreabă când au de gând să facă pasul cel mare.

Citește și Ce i-a transmis Vlad Gherman fostei iubite în ziua în care a luat-o de nevasta pe Oana Moșneagu! Cristina Ciobănașu nu s-a putut abține

„A devenit cumva mai prezent subiectul ăsta( n.r. căsătoria) în viața noastră pentru că suntem bine și ne dăm seama că nu este cale de întoarcere. Pentru mine e importantă căsătoria, dar nu vreau să facem doar pentru că trebuie. Vreau să facem cumva, să simțim amândoi că suntem pregătiți pentru asta și fără să punem presiune pe noi. Mi se pare de multe ori că facem nunta doar ca să mulțumim pe toată lumea: părinți, rude, prieteni îndepărtați, cunoștințe și nu vreau să simt chestia asta atunci când îmi organizez nunta”, a spus Cristina Ciobănașu pentru Spynews.ro.

Cristina Cionănașu, cerută în căsătorie de Alexandru Mureșan

Cristina Ciobănașu a spus că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de iubitul ei, Alexandru Mureșan, dar e încă neoficial. Dorința există din partea amândurora, însă au așteptat momentul potrivit.

„Vrem să ne simțim bine, e un eveniment mult dorit, dar pe care nu vrem să-l grăbim, iar atunci cred că în momentul ăsta suntem în care calculăm, vrem acum, nu vrem acum, mai așteptăm, cât mai așteptăm, niște cereri au existat, deci dorința există de ambele părți. Nu știu ce să-ți zic, deocamdată nu avem nimic în plan, dar probabil că va urma la un moment dat”, a mai spus Cristina Ciobănașu, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit. Mesajul pentru fani şi primele imagini de la eveniment FOTO