Cristina Cioran, reacție după confruntarea în instanță cu Alex Dobrescu. „Este îngrozitor”

Astăzi, 23 aprilie, Cristina Cioran a avut un nou apel în instanță cu fostul iubit, Alex Dobrescu, după ce zilele trecute acesta ar fi urmărit-o pe mama fetiței lui la un eveniment la care era prezentă și ar fi amenințat-o.

23 apr. 2024, 17:55

Marți, 23 aprilie, Cristina Cioran a avut parte de o confruntare în instanță cu fostul iubit, Alex Dobrescu.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu se află în mijlocul unui adevărat scandal de ceva timp, iar războiul pare că nu se mai termină. Actrița a mărturisit recent că a fost urmărită și amenințată de fostul partener de viață la un eveniment la care era prezentă. Acesta este și motivul pentru care vedeta cere acum prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsă în urmă cu doar câteva zile.

Recent, Cristina a fost invitată la emisiunea  „Xtra Night Show”, unde a mărturisit că Alex Dobrescu i-a trimis în acea zi 480 de mesaje. După ce fostul ei iubit a văzut locația postată de vedetă pe Instagram, și-a făcut prezența la eveniment în doar 10 minute, cu toate că știa că Poliția Locală și Jandarmeria se aflau acolo.

Citește și: Dana Marijuana, adevărul despre despărțirea intempestivă de iubitul cu care urma să facă nuntă: „El când bea un pic mai mult se transformă”

Ce declarații a făcut Cristina Cioran, după confruntarea cu Alex Dobrescu

În urma confruntării din instanță de astăzi, 23 aprilie, Cristina Cioran a declarat că avocații ei au prezentat motivele pentru care a cerut prelungirea ordinului de restricție. Aceasta susține că a venit și cu probe care arată că Alex Dobrescu reprezintă un pericol atât pentru ea, cât și pentru fiica lor, în vârstă de numai doi ani. Actrița a mărturisit și că fostul ei iubit consumă substanțe interzise și că fiica lor nu ar avea cum să locuiască cu tatăl ei, pentru că nu ar avea casă.

„Sunt încrezătoare că justiția va învinge, că adevărul va ieși la iveală. Are probe la dosar. Sunt probe la dosar. Acest individ nu are unde să locuiască, locuiește la un prieten unde sunt petreceri de o anumită factură, cu substanțe de tot felul, care nu sunt potrivite pentru un minor de doi ani și opt luni. Este îngrozitor”, a declarat Cristina Cioran la Știrile Antena Stars.

Citește și: Psihologii trag un semnal de alarmă, după ce despărțirea dintre Marilu și Iustin a stârnit reacții controversate în rândul tinerilor: „Problema sunt gândurile suicidale”