Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House. „Pare că ne dă miliarde, că nu îşi mai pune lui pe masă!”

Costi Max și Adrian Elicopter au dezvăluit cât de generoasă este compensația oferită de Selly pentru apariția în filmul "Buzz House". Cei doi tiktok-eri au adus în prim-plan sumele impresionante, însă într-un mod plin de umor și ironie.

25 apr. 2024, 21:59
Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House. „Pare că ne dă miliarde, că nu îşi mai pune lui pe masă!”
Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House. "Pare că ne dă miliarde, că nu îşi mai pune lui pe masă!"

Cu cât i-a plătit Selly pe Costi Max şi Adrian Elicopter ca să apară în Buzz House. Filmul a fost lansat recent în cinematografe, fiind invitate de o serie de celebrități. Costi Max și Adrian Elicopter au împărtășit detalii despre cât de bine i-a plătit Selly pentru a face parte din acest proiect.

Citeşte şi: Jo rupe tăcerea despre relaţia cu June. „Când reuşeşti să pui punct, te simţi în sfârşit cu adevărat liber şi fericit. E greu, dar merită”

Adrian Elicopter a sugerat că suma primită nu este chiar atât de impresionantă pe cât s-ar putea crede, însă a lăsat de înțeles că există o înțelegere pentru o creștere a compensației în viitor. Într-o notă plină de umor, el a punctat că Selly este preocupat de costuri, dar că plătește în mod corespunzător.

„Dacă a zis Selly că sunt cel mai bine plătit, a spus cu jumătate de gură. La anul, o să îl fac să zică din suflet, să nu se mai gândească a doua oară. Mai bagă de la el. Zice „Mamă, cu cât îi plătesc pe ăia!”. Nici chiar așa. Vino să vezi că am Logan și Costi are mașină căpătată. Pare că ne dă miliarde, că nu își mai pune lui pe masă. Dacă n-ai ce pune în frigider, nu e nimic, mai scad din preț”, a spus Adrian Elicopter.

Costi Max a adăugat cu un zâmbet că a venit la filmare cu autobuzul, sugerând că nu s-a așteptat la o sumă extraordinar de mare. Cu toate acestea, a recunoscut că Selly oferă compensații bune, dar exagerează în a le face să pară mai mari decât sunt în realitate: „Eu am venit cu autobuzul, fie vorba între noi acum… Bine, n-am ce să zic. Plătește bine Selly, dar o face să pară ceva super mare”.

Citeşte şi: Bursucu, ameninţat de Leo de la Strehaia. Cine este femeia care stârnit războiul dintre prezentatorul TV şi „Prinţul Ţiganilor”

În timp ce Selly este mândru de producția sa și își exprimă speranța că filmul va depăși așteptările publicului, el a dezvăluit că producția a costat aproximativ un milion de euro. Acesta este cel mai scump proiect al său, iar munca depusă a fost considerabilă.

„Toată lumea care se uită, dați-i o șansă filmului, pentru că eu cred că o să vă depășească așteptările. Am muncit pentru acest produs patru luni intens. Am vrut să livrăm într-un timp foarte scurt și am reușit să facem treaba asta, însă munca a fost foarte mare, multe nopți nedormite, multe filmări de noapte. Cu tot cu marketing, acest film m-a ajuns un milion de euro. E cel mai scump pe care l-am făcut, dar cred că e și cel mai bun de departe, deci avea de ce să fie mai scump”, a declarat Selly la WOWnews.

În final, Selly și-a exprimat recunoștința față de colaboratorii săi și a subliniat că „Buzz House” reprezintă unul dintre cele mai impresionante proiecte ale sale în zona de cinema. Cu toate acestea, vloggerul a precizat că este pregătit să exploreze noi direcții și să își extindă orizonturile în lumea cinematografiei.

„În zona de cinema urmează să gândim un proiect, nu avem încă o idee foarte clară, în schimb vine Beach Please. Am mari emoții să văd cum va fi primit cel mai mare artist din festival și cum se vor vinde biletele, pentru că artistul e imens și nu a mai fost niciodată în România și în general, în Europa, vara asta cântă doar în Costinești și Viena. „Buzz House” e pe parte de cinema cel mai tare proiect al meu”, a încheiat Selly.