Cum a trecut Radu Mazăre peste prima noapte de carantină la Rahova. Dezvăluiri făcute de avocata sa

Avocata lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie, a explicat la România TV cum a fost prima noapte petrecută de Radu Mazăre în carantină, la Penitenciarul Rahova, şi ce va urma pentru fostul primar al Constanţei.

21 mai 2019, 18:46
Cum a trecut Radu Mazăre peste prima noapte de carantină la Rahova. Dezvăluiri făcute de avocata sa

Radu Mazăre este bine, este puternic, atât cât poate fi de puternic un om care se află totuşi în închisoare. Luni noapte, în prima sa noapte petrecută în carantină la Penintenciarul Rahova, el a dormit singur în celulă. În cursul zilei de marţi urmau să-i mai vină doi colegi de celulă.

În aceste 21 de zile de carantină nu are voie să primească alte vizite decât cele ale membrilor familiei„, a declarat avocatul Lizeta Haralambie, la România TV. De altfel, Radu Mazăre a fost vizitat marţi după-amiază de unul dintreb fraţii săi, Mihai. Celălalt frate, Alexandru, va merge să-l viziteze vineri.

Tot la România TV, fiul lui Radu Mazăre a povestit cum a fost experienţa de a călători în acelaşi avion cu tatăl său, dar să nu poată vorbi cu acesta. „Nu a fost o experiență foarte plăcută, pentru că nu am putut să vorbesc cu el. Mă mai uitam la el, i-am luat o sticlă de apă să i-o dau, dar mi s-a spus că nu am voie să i-o dau. Au venit stewardesele și au zis ele că se ocupă. Roxana (n.r. concubina lui Radu Mazăre) va depune un memoriu în care va povesti ce i s-a întâmplat tatălui meu în această perioadă. Acest memoriu va ajunge la prim-ministrul din Madagascar„, a spus Radu Mazăre jr.