Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Leonard Doroftei. Vanessa face furori la 19 ani: „Noroc că seamănă cu maică-sa!”

Vanessa Doroftei, fiica lui Leonard Doroftei, are 19 ani şi locuieşte în Canada alături de familie. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare, învaţă la un colegiu din Montreal şi visează să devină medic.

10 ian. 2023, 14:26

Cum arată şi cu ce se ocupă fiica lui Leonard Doroftei. Fostul campion mondial la box s-a mutat de câțiva ani în Canada, alături de soție și de cei trei copii ai săi, și locuiește acum la Montreal.

Citeşte şi: Leonard Doroftei, declaraţie la 30 de ani de când şi-a cunoscut soţia: „Eu nu cred aşa ceva”

Vanessa, singura fiică a lui Leonard Doroftei, are 19 ani și vrea să urmeze o carieră în medicină, dar este şi de o frumuseţe ieşită din comun. Tânăra a fost protagonista celei mai recente postări de pe Facebook a lui Leonard Doroftei, care a devenit recent foarte activ pe rețeaua de socializare. „Norocul ei că seamănă cu maică-sa!”, a scris Leonard Doroftei în descrierea a trei fotografii cu fiica sa.

Citeşte şi: Fiul lui Leonard Doroftei, milionar la 25 de ani. Cu ce se ocupă Adrian în Canada

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi. Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie”, declara, acum cîteva luni, Leonard Doroftei.

Citeşte şi: FOTO: Leonard Doroftei, de nerecunoscut! A ajuns să muncească în Occident, după ce a fost alungat din România